43 eszkej Użytkownik Wrzesień 6, 2017 #3141 Ja jednak pójdę w Kvitovą na win. Jak to wulgaryzm to trudno. Ma większy repertuar zagrań, tylko niech uwierzy w siebie. Edit. Przepraszam. Za szybko enter poleciał.
Ja jednak pójdę w Kvitovą na win. Jak to wulgaryzm to trudno. Ma większy repertuar zagrań, tylko niech uwierzy w siebie. Edit. Przepraszam. Za szybko enter poleciał.
33,1K pezio Użytkownik Wrzesień 6, 2017 #3146 Powyżej 7,5 podwójnych błędów Kvitova v Venus Williams @1,85 1xbet pre było 12,5, a Williams będzie dziś napieprzać płasko, bardzo ryzykuje serwisem Kliknij aby rozwinąć...
Powyżej 7,5 podwójnych błędów Kvitova v Venus Williams @1,85 1xbet pre było 12,5, a Williams będzie dziś napieprzać płasko, bardzo ryzykuje serwisem Kliknij aby rozwinąć...
282 matiz121 Użytkownik Wrzesień 6, 2017 #3147 Za kolejne wulgaryzmy dostaniesz ostrzeżenie. Kliknij aby rozwinąć... Za dublowanie wiadomości zaraz będzie ostrzeżenie !
Za kolejne wulgaryzmy dostaniesz ostrzeżenie. Kliknij aby rozwinąć... Za dublowanie wiadomości zaraz będzie ostrzeżenie !
90,1K ferdzio1 Użytkownik Wrzesień 6, 2017 #3149 Argentyna -1HT @ 2,0 Bettilt Kliknij aby rozwinąć... Zamiast 5-0 jest 0-0. Sytuacji pełno ale trafic nie mogą. Aguero mam nadzieje ze wejdzie i pokaże jak sie strzela
Argentyna -1HT @ 2,0 Bettilt Kliknij aby rozwinąć... Zamiast 5-0 jest 0-0. Sytuacji pełno ale trafic nie mogą. Aguero mam nadzieje ze wejdzie i pokaże jak sie strzela
203 waldemar629 Użytkownik Wrzesień 6, 2017 #3150 Zamiast 5-0 jest 0-0. Sytuacji pełno ale trafic nie mogą. Aguero mam nadzieje ze wejdzie i pokaże jak sie strzela Kliknij aby rozwinąć... Niech za duzo nie strzelają bo mam na under 3,5
Zamiast 5-0 jest 0-0. Sytuacji pełno ale trafic nie mogą. Aguero mam nadzieje ze wejdzie i pokaże jak sie strzela Kliknij aby rozwinąć... Niech za duzo nie strzelają bo mam na under 3,5
55 zdebus Użytkownik Wrzesień 6, 2017 #3151 Ogląda ktoś Argentyne? Jak wygląda sprawa różnych? 4 myślę powinni wbić jeszcze jak myślicie bo na grubo tam wjechałem
Ogląda ktoś Argentyne? Jak wygląda sprawa różnych? 4 myślę powinni wbić jeszcze jak myślicie bo na grubo tam wjechałem
203 waldemar629 Użytkownik Wrzesień 6, 2017 #3153 Ogląda ktoś Argentyne? Jak wygląda sprawa różnych? 4 myślę powinni wbić jeszcze jak myślicie bo na grubo tam wjechałem Kliknij aby rozwinąć... Argentyna 4 jeszcze czy obydwie? Ogolnie to tam pachnie czerwona kartka jak tak dalej bedzie Wenezuela juz 4 dostala
Ogląda ktoś Argentyne? Jak wygląda sprawa różnych? 4 myślę powinni wbić jeszcze jak myślicie bo na grubo tam wjechałem Kliknij aby rozwinąć... Argentyna 4 jeszcze czy obydwie? Ogolnie to tam pachnie czerwona kartka jak tak dalej bedzie Wenezuela juz 4 dostala
90,1K ferdzio1 Użytkownik Wrzesień 6, 2017 #3156 Argentyna 4 jeszcze czy obydwie? Ogolnie to tam pachnie czerwona kartka jak tak dalej bedzie Wenezuela juz 4 dostala Kliknij aby rozwinąć... Też mi sie wydaje że czerwona bedzie. Rozdaje kartki za wszystko
Argentyna 4 jeszcze czy obydwie? Ogolnie to tam pachnie czerwona kartka jak tak dalej bedzie Wenezuela juz 4 dostala Kliknij aby rozwinąć... Też mi sie wydaje że czerwona bedzie. Rozdaje kartki za wszystko
1,3K filipek1996 Użytkownik Wrzesień 6, 2017 #3158 Haha, tyle bp w tym secie, a sama pewnie w pierwszym odda