>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Tak kminie i licze ile zarobiłem/przegrałem na US Open i dochodze do wniosku, że nie ma sensu obstawiać takich turniejów, maksimum te ATP 1000. Jestem ⛔ 1200 z kawałkiem na tym turnieju. Ja go już odpuszczam, no może finał rafa-delpo bym obstawił. Lepiej oglądać te małe turnieje, obserwować młodych zawodników/giełdę, tak szczerze to kto po tym turnieju jest na jakimś dobrym plusie?

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
A co takiego grałeś Filipek? Grałeś pre czy live?
Dubelki, zazwyczaj moi zawodnicy odwalali lipe. Przykładowo Ci od serwisu zapominali jak serwować, a przebijaki nie potrafili odbić. Ogólnie to ładne AKO z 4 wydarzeń siadło na starcie po świetnych kursach, a dalej to już nie ma nawet jak tego analizować. 3 sety, a to jeden nie mógł w nocy spać, a to drugi się nie zregenerował, czysty hazard ;)
Brawo za kurs @11.5 ????
E: O kurde ;D
1-6 6-6

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Zmienić taktykę może? Zamiast pre to live śledzić? Powiem Ci szczerze to chyba najlepsza opcja, bo stawiasz nie po kursie i po tym co Ci się wydaje, a po tym co widzisz. Wiadomo, nie zawsze się trafi, ale większa kontrola nad tym.
Edit: Nie wierzę w Querreya w tym momencie, jeśli to przegra to będzie 3:0 dla Andersona.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Zmienić taktykę może? Zamiast pre to live śledzić? Powiem Ci szczerze to chyba najlepsza opcja, bo stawiasz nie po kursie i po tym co Ci się wydaje, a po tym co widzisz. Wiadomo, nie zawsze się trafi, ale większa kontrola nad tym.
Edit: Nie wierzę w Querreya w tym momencie, jeśli to przegra to będzie 3:0 dla Andersona.
Na live najwięcej tracisz, bo to sport jakby nie patrzeć - nie można utrzymać takiego samego poziomu przez 3 godziny - to jest niemożliwe. Ja lubię śledzić zawodników, zrobić analizę itp, wszystkiego nie przewidzisz, ale nie jesteś już krok do tyłu z bukiem tylko jakby nie patrzeć na 0 ;)

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Rozumiem, dlatego bukmacherka jest dla cierpliwych. Nie można się podpalać.
Querrey w końcu. Masakra. Dziękuje za kciuki. ✅✅✅

palemki 62

palemki

Użytkownik
Chinki to biora czy na Brazylijki lekko warto? Na Japonki jutro warto zagrac
Wybacz za poslizg z odpowiedzia akurat czas na sniadanie. Tak Chinki do grania. niestety teraz kurs @1.40 na wygrana 3:0
Ja zagralem w pierwszym secie za @2.4 zobaczymy co z tego wyjdzie.

waldemar629 203

waldemar629

Użytkownik
Wybacz za poslizg z odpowiedzia akurat czas na sniadanie. Tak Chinki do grania. niestety teraz kurs @1.40 na wygrana 3:0
Ja zagralem w pierwszym secie za @2.4 zobaczymy co z tego wyjdzie.
No w tym secie je zmiazdzyly a brazylijkj juz raczej nie wroca

palemki 62

palemki

Użytkownik
Ciezko to wyglada troche odrobily ale to nie zmienia faktu ze to moze byc pierwszy set dla pan z ameryki poludniowej
edit: Juz stracily to co odrobily o_O

waldemar629 203

waldemar629

Użytkownik
Ciezko to wyglada troche odrobily ale to nie zmienia faktu ze to moze byc pierwszy set dla pan z ameryki poludniowej
edit: Juz stracily to co odrobily o_O
13:8 moze byc ciezko zeby Chinki wygraly i z przewaga 3 pkt i tak czasami bywa po 2 latwych setach rozluznienie a tu jeszcze trzeba to dograc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom