Trzymam kciuki rowniez ????Liczę na 7:6 dla Sama. Wziąłem po kursie 11,5, że wygra w tie breaku. Trzymaj kciuki.
Dubelki, zazwyczaj moi zawodnicy odwalali lipe. Przykładowo Ci od serwisu zapominali jak serwować, a przebijaki nie potrafili odbić. Ogólnie to ładne AKO z 4 wydarzeń siadło na starcie po świetnych kursach, a dalej to już nie ma nawet jak tego analizować. 3 sety, a to jeden nie mógł w nocy spać, a to drugi się nie zregenerował, czysty hazardA co takiego grałeś Filipek? Grałeś pre czy live?
Chinki to biora czy na Brazylijki lekko warto? Na Japonki jutro warto zagrac
Na live najwięcej tracisz, bo to sport jakby nie patrzeć - nie można utrzymać takiego samego poziomu przez 3 godziny - to jest niemożliwe. Ja lubię śledzić zawodników, zrobić analizę itp, wszystkiego nie przewidzisz, ale nie jesteś już krok do tyłu z bukiem tylko jakby nie patrzeć na 0Zmienić taktykę może? Zamiast pre to live śledzić? Powiem Ci szczerze to chyba najlepsza opcja, bo stawiasz nie po kursie i po tym co Ci się wydaje, a po tym co widzisz. Wiadomo, nie zawsze się trafi, ale większa kontrola nad tym.
Edit: Nie wierzę w Querreya w tym momencie, jeśli to przegra to będzie 3:0 dla Andersona.
. Chociaż mój największy trafiony kurs to 21 na dokładny wynik seta w badmintonie ????Liczę na 7:6 dla Sama. Wziąłem po kursie 11,5, że wygra w tie breaku. Trzymaj kciuki.
Wybacz za poslizg z odpowiedzia akurat czas na sniadanie. Tak Chinki do grania. niestety teraz kurs @1.40 na wygrana 3:0Chinki to biora czy na Brazylijki lekko warto? Na Japonki jutro warto zagrac
No w tym secie je zmiazdzyly a brazylijkj juz raczej nie wrocaWybacz za poslizg z odpowiedzia akurat czas na sniadanie. Tak Chinki do grania. niestety teraz kurs @1.40 na wygrana 3:0
Ja zagralem w pierwszym secie za @2.4 zobaczymy co z tego wyjdzie.
W zlym momencie postawiles moze byc ciekawiechiny 3ci set -2,5 @ 1,75
moze brazylijki sie nie obudza ;]
13:8 moze byc ciezko zeby Chinki wygraly i z przewaga 3 pkt i tak czasami bywa po 2 latwych setach rozluznienie a tu jeszcze trzeba to dogracCiezko to wyglada troche odrobily ale to nie zmienia faktu ze to moze byc pierwszy set dla pan z ameryki poludniowej
edit: Juz stracily to co odrobily