H
733
hajs_enberg
Użytkownik
on nie potrafi utrzymac podania raz mu sie udalo...po pinciu break pointach w gemiedobrze ze odlamal moze jeszcze wygra 1.seta
on nie potrafi utrzymac podania raz mu sie udalo...po pinciu break pointach w gemiedobrze ze odlamal moze jeszcze wygra 1.seta
Na yt pewnie, zaraz Ci poszukam ????
No to to samo tylko w druga strone w trzecim rywalka 4*-2 na 4-5* 0-30 ale wydaje sie mi ze jeszcze bedzie tu komedia.Myślałem, że Piter zostaje w turnieju, ale jednak chyba chce wrócić do Polski tak jak myślałem ładnie zaczyna oddawać z 6:3 5:3 już 5:5 i 0:30
brak słówMoutet 2:0 @2,05 za 10min polecam :]
3:0, trzeba bylo grac za wiecejMalezja U18 @2 za mala stawke
Jest jeszcze trochę czasu do meczów, oglądam siatę kobitek, po 1 secie zamierzam coś pokleić z hokeja ????Verno, jakies Mamonty Yugry OT 1,75 albo cos z Rosji dzisiaj w gre wchodzi, przygladales sie?
poszedlem spać po zamknieciu przy 3-1 dla Kvitovej w 3 secie więc wrzucam, zeby nie byloKvitova za 6.5 koła, szybkie 2-0 i 5 na czysto
???? ?Stawiajcie na kobiety, dobrze na tym wyjdziecie..
Ruskie grają ze świec, a Japonki większość tych ataków podbijają no i lepiej kiwaja ????Miałem już Rosję +2.5 w 1 secie po @1.75 ale kurs spadł do @1.58 ale i tak dobrze że to złapałem bo one to wyciągną, oglądałem je z Brazylią i łapały race po 4-5pkt kilka razy.
miała już prawie wygraną, a swoja drogą gdzie ona chce wygrywać jak w ITFie wtapia ????Piter @1,7