rafcio_100
Użytkownik
Co zagrales? ;PDa radę ta Irlandia Północna? ???? bo zaczynam drżeć o wynik jak się zamurują, a tak wszystko wchodzi
Co zagrales? ;PDa radę ta Irlandia Północna? ???? bo zaczynam drżeć o wynik jak się zamurują, a tak wszystko wchodzi
ok koniec tematu ale Ty w co drugim poscie sobie przeczysz ta gadanina, ogarniasz co piszesz a co za chwile odrzucasz za pewnik? jakies tam pojecie masz o paru rzeczasz gdzies tam cos wyczytales i uznajesz sie za alfe i omege w kazdym temacie po chwili temu zaprzeczajac, ja to mysle se, ze masz jakies rozdwojenie jazni i jeszcze te nicki zakladane nagminnie w jednych piszac tak a w drugich na odwrot.Jego gadanie i tak by nic nie dało bo służby to nie służby w naszym kraju, to ich sprawki które opisywał ten poseł i chodziło o to aby nie darł japy przed opinią publiczną. I dalej myślcie że PiS i PO to co innego. W tym kraju nikt niezależny nie otworzy nowej czystej parti. Ten kraj musi upaść aby powstać na nowo
Dziwi mnie to że żyje ten poseł Sumiński z co jest taki odważny tyle że on spraw posła z Kukiz nie porusza (musi też agent)
Już koniec komentarzy na temat pseudo kraju pod nazwą Polska (nie myślcie że to wolna Polska) wolno to tu charowac aż do tyrki i się nie wychylać bez układu
Czysty win ;D ako 3,3 jakoś miałem ale wiadomo STS hehe 12 % podatku i 10 od wygranej jeszcze ale jakoś trzeba prać tą brudną forsę hahahaCzysty win? Czy over jakiś?
Ja mam over 2.5 który zamyka mi kupon ????Czysty win ;D
A czemu nie podzieliłeś stawki ? nie płaciłbyś tych 10%...Czysty win ;D ako 3,3 jakoś miałem ale wiadomo STS hehe 12 % podatku i 10 od wygranej jeszcze ale jakoś trzeba prać tą brudną forsę hahaha
To samo ???? ???? ????Ja mam over 2.5 który zamyka mi kupon ????
polny groszek ???? leze i kwicze, fantazje trzeba miec zycie bez tego jest nudneKierwa ja tu jakiś polny groszek jestem widzę ????
Jeden za 1000 2:0 Barty drugi za 5 koła prawie taśmę ????
Chyba nie ma się co wypowiadać nawet ????
Keep calm ???? Oby bez bramki do przerwy, a później może jakoś goście dowiozą, a gospodarze będą cisnąć.[/quote]Miałem to pre, ale teraz jestem "pełen obaw" ????
Z tą Maltą to może się udaćSan Marino remis , Malta remis ako : 45
45minut od sensacji ???? za 20 zł