patrzac na Twoje aroganckie wpisy my tez zalujemy
Jego gadanie i tak by nic nie dało bo służby to nie służby w naszym kraju, to ich sprawki które opisywał ten poseł i chodziło o to aby nie darł japy przed opinią publiczną. I dalej myślcie że PiS i PO to co innego. W tym kraju nikt niezależny nie otworzy nowej czystej parti. Ten kraj musi upaść aby powstać na nowoczego nie wiem? a jak juz piszesz na temat Balcerowicza to powinienes wiedziec jaki plan i na kogo polecenie wprowadzil (aha tak na marginesie to nie byl jego plan nawet) i w jakim celu. Jesli chodzilo o bukmacherke poszla kasa zeby uchwalic ustawe wyrzucajaca zagraniczne podmioty z rynku, z automatami jest jak piszesz.
To, ze posel za duzo gadal to posrednio napisalem w poprzednim poscie, o krytyce 500 plus, ktora doprowadzi kraj do jeszcze wiekszego dlugu publicznego jak i wyprowadzenia niewyobarazalnych kwot z KGHM Polska Miedz poza granice kraju. Byl nie wygodny tak samo jak Petelicki, juz nie chce mi sie pisac o tym jak nasze nasze najlepsze sluzby przemycaly z Afganistanu dragi, ale to nie chat na takie rozmowy.
Goerges 1set u 8,5 gema @2,52
Chciałbym się mylić , ale następna bramka też będzie dla Danii...
z Twojego posta wynika, ze ja pisze rzeczy nie oczywiste, kazda wypowiedziana kwestie mozesz sobie sprawdzic w internecie, a raczej Ty pisales o jakichs domyslach z mafia w tenisie, nie powiem, ze tak jest badz nie bo nie zaglebialem sie w temat, a i najlepsze sa te Twoje podsumowania, "przeciez Ty nic nie wiesz" ????
taki znawca i pyta sie nas lamusow co grac z tenisa ???? ) jak dostales slinotoku to chociaz edytuj posty laczac ze sobaZ tenisa!