G
17
gonicpieniadz
Użytkownik
Cilic ma powiązania z bałkańska mafią, od dawna to wiedzą Janki z sts-ow, a wy nie wiecie...
Śmieszkuj śmieszkuj. On i Troicki mieli bana w tym samym czasie, popatrz czasami co ten pastuch z Serbii wyprawia na meczach ????Cilic ma powiązania z bałkańska mafią, od dawna to wiedzą Janki z sts-ow, a wy nie wiecie...
Taaaaa... Te forumowe 1000 to najczęściej przez 500 trzeba dzielić ????Gość napisal barty 2-0 pewniak. To była ironia
Pisalem poważnieŚmieszkuj śmieszkuj. On i Troicki mieli bana w tym samym czasie, popatrz czasami co ten pastuch z Serbii wyprawia na meczach ????
No oboje byli zawieszeni przez ATP Troicki chyba nawet na 2 lata z tego co pamiętam.Tylko nie wiem czy to było za szprycowanie się czy za ustawki, oficjalnie była wersja że to zawieszenie za szpryce ale to mogło mieć jakieś powiązania tak z tego co kojarzę na szybkości to za ustawianie ostatnio Wayne Odesnik dostał dożywotniego bana od ATPPisalem poważnie
O jakim Banie mówisz ?
On to sprzedał ! A Schwartzman też znany z fixow w który wygrywa z pozycji doga. Ostatnia seria jego fixow to ta w Kanadzie, gdzie zrobili 3-4 fixy z jego udziałem pod rządCilic sie osmiesza jak taki zawodnik moze stracic 9 razy serwis z przebijakiem
Pamiętam Wayne Odesnika. Oni Tych większych nazwisk nie zawieszają na długo i wyciszajaNo oboje byli zawieszeni przez ATP Troicki chyba nawet na 2 lata z tego co pamiętam.Tylko nie wiem czy to było za szprycowanie się czy za ustawki, oficjalnie była wersja że to zawieszenie za szpryce ale to mogło mieć jakieś powiązania tak z tego co kojarzę na szybkości to za ustawianie ostatnio Wayne Odesnik dostał dożywotniego bana od ATP
To wtedy mogliby ich szantażować "jeżeli nie oddacie meczu, przykładowo krecz lub złe samopoczucie to nasz ekspert wypowie się, że przykładowo kilka spotkań temu mecz był sprzedany". Każdy kij ma dwa końce.Pamiętam Wayne Odesnika. Oni Tych większych nazwisk nie zawieszają na długo i wyciszaja
Tyle że to jest oszustwo a Ban na grę to nie kara, za to powinien być kryminał minimum 20 lat !!! I przepadek całego majątku