>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Cilic nie potrafi zagrać mocno tylko przepycha piłkę na drugą stronę ala Kyrgios. Trochę wolniejszy hard i drewna typu Kyrgios, Cilic nie potrafią grać w tenisa. Drugi serwis zwykła wrzutka w którą ładuje bez problemu Schwartzman. A propos serwisu to lepiej to robi Schwartzman.
Cilic ma siatkę na wysokości kolan , a Schwartzman ledwo wystaje z nad siatki. To jest jakaś Masakra co robi ten Cilic...
Kyrgios drewniak :eek:

paczek303 133

paczek303

Użytkownik
Gra gorzej jak Cilic, nie wchodzi pierwsze podanie to w wymianie jedynie przepycha piłkę, robi to co dziś Cilic z obawy przed popsuciem piłki, widzę że nie oglądasz męczy a oceniasz...
Co jak co ale Kyrgiosa to bym drewnem nigdy nie nazwał ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Gra gorzej jak Cilic, nie wchodzi pierwsze podanie to w wymianie jedynie przepycha piłkę, robi to co dziś Cilic z obawy przed popsuciem piłki, widzę że nie oglądasz męczy a oceniasz...
no proszę Cie chyba miałeś na myśli Karlovicia i głupio sie przyznać ewentualnie mocno popłynąłeś na kangurze... i jeżeli piszesz, ze Kyrgos to drewno to nawet nie wiem jakto skomentować.

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
no proszę Cie chyba miałeś na myśli Karlovicia i głupio sie przyznać ewentualnie mocno popłynąłeś na kangurze... i jeżeli piszesz, ze Kyrgos to drewno to nawet nie wiem jakto skomentować.
Miałem na Myśli Krygiosa na którego nigdy nie stawiam bo gra to co Cilic dzisiaj stara się przepychać, a na wolnym hardzie to głupota. Na szybszej nawierzchni tego nie potraficie dostrzec, zresztą pewnej nie wiele rozumiecie. Teraz jest wolniej i
Cilica z Kyrgiisem nazwę nie drewnem a polamancem
A d

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Chomik skończ waśc wstydu oszczedz, a co do meczy masz racje nie oglądam a wyniki biore z telegaztey. Clay nawierzchnia też nie za szybka a Cilic na niej grać potrafi, trafil na przebijake i nie ma pomysłu jak go skończyć. Chorwat bazuje na mocnych konczacych uderzeniach, wirtouzem może nie jest ale taki ma styl gry. Też mam go pogranego w dublu ale nie płacze na niego bo mi zakład nie wchodzi.
Barty 2-0 za 1000 z dobrego zrodła;)

pro100 761

pro100

Użytkownik
yeyebny hrvatski hooy, co przełamie tego karakana to w następnym gemie mu oddaje podanie bożeeeee.On miał bana za ustawki czy za szprycę bo nie pamiętam?

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Jaki Chomik?
Te widzę że nie rozumiesz o co chodzi. Teraz Clay to nawierzchnia pod wysokich jak niższych (choć są konkretne przypadki)
Nie zauważyłeś że Cilicowi się gra łatwiej na clayu, jak na wolnym hardzie
Na clayu piłka siada, a nawet przyspiesza aktualnie tyle że w bok, a tu na US Open zwalnia i podskakuje
Ty w ogóle rozumiesz co oglądasz?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom