Napisałem już chwilę temu maila, LC nie działaZa ten czas to byś się już połączył z LC i dowiedział więcej niż tu
Ale wtedy mogę gotówkę mrozić w jakimś kursie 1.02 i grać bonusemPoliczyli wszystko, ale obrot musisz zrobic 200 x 3, a nie 400 x 3. Nawet jakby Ci dali 200 zl w gotowce, a 200 w bonusie to i tak najpierw Ci zabiera pieniadze z gotowki ????
mocny bet ? bo rozważam grubo to zagraćVardar Skopje -5,5 @ 1,85
Sportingbull
Mocno polecam na 16:00.
DelEscobedo czy Edmund? Jezeli przystawili by wam pistolet do glowy to kogo byscie wybral ?
my wolimy kobiety ???? ale nie oceniamy ciebie ????Escobedo czy Edmund? Jezeli przystawili by wam pistolet do glowy to kogo byscie wybral ?
Escobedo, a tak ogólnie to próbuję w Eubanksa, bo tam wg mnie jest valueEscobedo czy Edmund? Jezeli przystawili by wam pistolet do glowy to kogo byscie wybral ?
Dziś R.Haase wygrywa z Edmundemkto dzisiaj uwali? ???? najwieksza masowka to???
ja bym stawial ze Sock odwali Takie perfekcyjne 1.36 na podbitke akoDziś R.Haase wygrywa z Edmundem
Też coś czuję na dzisiaj Socka, ostatnio gra słabo. Querrey jak uwali to też mnie nie zdziwi jakoś wielce, ale Simon jest również w beznadziejnej formie ???? Gdybym miał wymienić zawodników z niskimi kursami, których omijać to:ja bym stawial ze Sock odwali Takie perfekcyjne 1.36 na podbitke ako