he he... To ten co był tu modem? :grin:macio106 on fire :grin::grin::grin:
Querrey pewnie jakies 5 setowki po tie breakach ???? a co do Sock'a, to cos czuje ze bedzie zamykal sporo ako, i pojda wyzwiska ze "skarpeta" itp ???? ????Też coś czuję na dzisiaj Socka, ostatnio gra słabo. Querrey jak uwali to też mnie nie zdziwi jakoś wielce, ale Simon jest również w beznadziejnej formie ???? Gdybym miał wymienić zawodników z niskimi kursami, których omijać to:
Sock
Querrey
Pouille
Garcia
Goerges (mimo że w dobrej formie to jednak to kobitki)
Stephens
Ciekawe czy chociaż jedna osoba z powyższych odpadnie ????
Soczek ma dużo problemów z kontuzjami ostatnio, sam na nim uwaliłem jakiś czas temu, bo miał coś z nogą, ale twardo grał bo u siebie przecież. Z Sugitą chyba o ile dobrze pamiętamQuerrey pewnie jakies 5 setowki po tie breakach ???? a co do Sock'a, to cos czuje ze bedzie zamykal sporo ako, i pojda wyzwiska ze "skarpeta" itp ???? ????
tez zagrałem dosyć mocno zobaczymy , póki co wyrownany meczmocny bet ? bo rozważam grubo to zagrać
Eee no znowu nie wszystko wtapiała. Ale to bet bardziej przeciwko Jankovic, która ma problemy z kontuzjami i regularnym przebijaniem.Pezio po co grasz Kvitovą po tak beznadziejnym kursie? Przecie ona wtapiala ostatnio wszystko jak leci, jest zupelnie bez formy. Moze i wygra, ale szkoda nerwow wg mnie.
Vardar jak wjedzie na obroty to Sadd nie ma szans... tylko czy im się będzie chciałotez zagrałem dosyć mocno zobaczymy , póki co wyrownany mecz
Jeszcze nie ma planu na środę.TENISIŚCI!
Płacę reputą ???? Ktoś jest w stanie mi powiedzieć jakie mecze będą rozgrywane w środę w sesji porannej na A. Ashe Stadium na US Open?
A kiedy będzie? I gdzie?Jeszcze nie ma planu na środę.