Na godzinę 17 sytuacja robi się nieciekawa. Pod kiblem już pełno osób, chyba większość zrezygnowała z oglądania Serbii aby szybciej sobie zająć miejsce. Podobno jedna kabina już zajęta od rana, macio nic nie ogarnia. Najpierw mówił że kasuje 10 złoty za 1 osobę w kabinie. A stara się upchać po 5 osób do jednej. Teraz robi się taki problem, że przyjmuje po 2 dychy od typów co są w ostatniej kolejce i ich wpuszcza. Ci co czekali i chcieli wejść za umówioną stawkę robią awanturę. Ja nie wiem jak to ma wszystko wytrzymać do 20. Jeszcze niepotwierdzone, ale podobno jest na dobrej drodze, że ugada dwóch ochroniarzy i będzie ogarniać jeszcze jeden kibel po drugiej stronie hali.macio106 on fire :grin::grin::grin:
????????Na godzinę 17 sytuacja robi się nieciekawa. Pod kiblem już pełno osób, chyba większość zrezygnowała z oglądania Serbii aby szybciej sobie zająć miejsce. Podobno jedna kabina już zajęta od rana, macio nic nie ogarnia. Najpierw mówił że kasuje 10 złoty za 1 osobę w kabinie. A stara się upchać po 5 osób do jednej. Teraz robi się taki problem, że przyjmuje po 2 dychy od typów co są w ostatniej kolejce i ich wpuszcza. Ci co czekali i chcieli wejść za umówioną stawkę robią awanturę. Ja nie wiem jak to ma wszystko wytrzymać do 20. Jeszcze niepotwierdzone, ale podobno jest na dobrej drodze, że ugada dwóch ochroniarzy i będzie ogarniać jeszcze jeden kibel po drugiej stronie hali.
haha ????Na godzinę 17 sytuacja robi się nieciekawa. Pod kiblem już pełno osób, chyba większość zrezygnowała z oglądania Serbii aby szybciej sobie zająć miejsce. Podobno jedna kabina już zajęta od rana, macio nic nie ogarnia. Najpierw mówił że kasuje 10 złoty za 1 osobę w kabinie. A stara się upchać po 5 osób do jednej. Teraz robi się taki problem, że przyjmuje po 2 dychy od typów co są w ostatniej kolejce i ich wpuszcza. Ci co czekali i chcieli wejść za umówioną stawkę robią awanturę. Ja nie wiem jak to ma wszystko wytrzymać do 20. Jeszcze niepotwierdzone, ale podobno jest na dobrej drodze, że ugada dwóch ochroniarzy i będzie ogarniać jeszcze jeden kibel po drugiej stronie hali.
37:19, mega łatwo B)Vardar Skopje -5,5 @ 1,85
Sportingbull
Mocno polecam na 16:00.
Hahahaha ???? Ja w robocie ale normalnie nie wytrzymalem jak to przeczytalem hahaha ???? Teskt dnia i tygodnia bez apelacyjnie!!! ????Na godzinę 17 sytuacja robi się nieciekawa. Pod kiblem już pełno osób, chyba większość zrezygnowała z oglądania Serbii aby szybciej sobie zająć miejsce. Podobno jedna kabina już zajęta od rana, macio nic nie ogarnia. Najpierw mówił że kasuje 10 złoty za 1 osobę w kabinie. A stara się upchać po 5 osób do jednej. Teraz robi się taki problem, że przyjmuje po 2 dychy od typów co są w ostatniej kolejce i ich wpuszcza. Ci co czekali i chcieli wejść za umówioną stawkę robią awanturę. Ja nie wiem jak to ma wszystko wytrzymać do 20. Jeszcze niepotwierdzone, ale podobno jest na dobrej drodze, że ugada dwóch ochroniarzy i będzie ogarniać jeszcze jeden kibel po drugiej stronie hali.
Zaja pierwszy set @2,31 z Alexandrovą
Mistrz!!! ????????????Na godzinę 17 sytuacja robi się nieciekawa. Pod kiblem już pełno osób, chyba większość zrezygnowała z oglądania Serbii aby szybciej sobie zająć miejsce. Podobno jedna kabina już zajęta od rana, macio nic nie ogarnia. Najpierw mówił że kasuje 10 złoty za 1 osobę w kabinie. A stara się upchać po 5 osób do jednej. Teraz robi się taki problem, że przyjmuje po 2 dychy od typów co są w ostatniej kolejce i ich wpuszcza. Ci co czekali i chcieli wejść za umówioną stawkę robią awanturę. Ja nie wiem jak to ma wszystko wytrzymać do 20. Jeszcze niepotwierdzone, ale podobno jest na dobrej drodze, że ugada dwóch ochroniarzy i będzie ogarniać jeszcze jeden kibel po drugiej stronie hali.
Super polsat jest transmisjaGdzieś leci Słowenia Bułgaria?