Kolego od baaardzo dawna obserwuję Twoje posty i widzę, że nic nie wnosisz do tematu. Może jakaś przerwa od typów na żywo? https://forum.bukmacherskie.com/search.php?searchid=8800090Dał się połamać na początku seta, odłamał i był na fali i nagle 3 wyrzutki i gema przegrywa, a teraz swoje gema na lajcie do 0, no zobaczymy ostatni gem.. choć śmieszny ten mecz jak się oglada..
4x 0-30 no zobaczymy
nie da się wygrać w bukmacherce no kur@@ nie da, 4x 0-30 miał i ANI RAZU NIE PRZEŁAMAŁ to jest zalosne
Kanada 2 set +3 @ 1.8
o 1 w nocy lapalem to , a dzis spadek do 1,6 -- mozna zagrac + underek w meczu birkirkara vs ljubljana ew. poczekac na live o 17:00 -Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzow kobiet eliminacje
Godzina: 17:00
Spotkanie: Mińsk FK vs Zurich
Typ: 1X
Kurs: 2,7
Analiza:
Ostatni mecz fazy grupowej elimiancji LM kobiet. Mecze rozgrywane w Ljubljanie , a wiec teren neutralny. Faworytem bukmacherow -Zurich , a jednak stawiam na zwyciestwo lub remis Minska.
Do awansu Minskowi potrzebny jest remis. Zurich musi zwyciezyc. Typ ryzykowny , ale wiele przeslanek jest za moim wyborem.
Minsk w poprzednim sezonie wyszedl z grupy i walczyl w 1/16 z bardzo mocna Barcelona . Barcelona nie rozbila Minska w dwumeczu :1-2 i 0-3 - z Barcelona sa to dobre wyniki. Co wazniejsze Minsk opiera sie w tym sezonie na tych samych zawodniczkach co w zeszlym roku !! Odeszly tylko 2 zawodniczki z Nigerii , ale doszly 2 z Ghany . Widzimy , ze druzyna bialoruska nie wyprzedala , nie tworzy druzyny od nowa - maja cel w tym sezonie ( awans do 1/16 i moze walka o 1/8)Caly blok defensywny + bramkarka znaja sie , rozumieja sie na boisku . Natomiast w Zurichu nastapily zmiany. Ponad polowa zawodniczek jest nowych w pierwszej jedenastce ! Ma to wplyw na grę i to widac.
Nastepna sprawa to gra obu zespolow w dwoch dotychczasowych meczach turnieju. Ogladalem ich spotkania itd. Zurich w pierwszym meczu nie zachwycil . Pierwsza polowa bez akcji w ofensywie. bez zycia . W drugiej udalo sie strzelic dwa gole i stracili jedną bramkę. Drugi mecz z Birkirakara 5-0 ,ale powiedzmy sobie szczerze , ze zespol z Malty to nie jest zaden rywal . MInsk wygral 8-0 z Maltą i 5-0 z gospodarzem turnieju. Ljubljana w tym meczu nie miala nic do powiedzenia! Wszystkie ataki rywalek zostawaly neutralizowane juz w srodkowej czesci boiska , z rzadka Ljubljana goscila w polu karnym Minska.
Minsk to nie jest jeszcze uznana firma w swiecie kobiecego futbolu , wiec bukmacherzy nie doceniaja ich - stad takie kursy. Wabią graczy , zeby stawiali na Zurich - szwajcarski klub , ktory w ubieglym sezonie awansowal do LM ,wygral dwumecz w 1/16 i zostal rozbity przez Lyon, ale to nie ejst juz ten sam zespol.
Zurich nie zachwyca . Moim zdaniem typ warty pogrania( chociaz ryzykowny), ( handi +1,5 Minsk kurs 1,76 )
Hahahahahahahahah! Made my day! :grin::grin::grin::grin::grin::grin:macio106 on fire :grin::grin::grin:
Jak nie ma? Przecież jak rozwiniesz tą strzałką obok sumy środków listę to są dwie pozycje, Saldo gotówkowe i Bonus.W unibecie nie ma osobnego konta na środki bonusowe
No właśnie :razz: i chodzi mi dokładnie o ten zapis "-Dodatkowe pieniądze otrzymasz w środkach bonusowych." bo dla mnie to wyraźna informacja, że na bonus ma trafić tylko taka sama suma, jak wpłata, a nie całość. Napisałem już do nich maila, bo live chat niestety jest nieaktywny.Sorry, masz racje. Wszystko zawsze jest jasno opisane w warunkach bonusu.
Co za roznica gdzie idzie jak i tak przed obrotem nie wyplacisz kasy. Do obrotu masz tylko kwote bonusu ????No właśnie :razz: i chodzi mi dokładnie o ten zapis "-Dodatkowe pieniądze otrzymasz w środkach bonusowych." bo dla mnie to wyraźna informacja, że na bonus ma trafić tylko taka sama suma, jak wpłata, a nie całość. Napisałem już do nich maila, bo live chat niestety jest nieaktywny.
Gdybym nie korzystał z bonusu to nie mogę po prostu wpłacić i wypłacić pieniędzy bez obrotu?Co za roznica gdzie idzie jak i tak przed obrotem nie wyplacisz kasy. Do obrotu masz tylko kwote bonusu ????
Jak nie chcesz bonusu to go poprostu nie aktywujesz przed wplata i tyle ???? A jak juz aktywujesz i wplacisz to musisz obrot zrobicGdybym nie korzystał z bonusu to nie mogę po prostu wpłacić i wypłacić pieniędzy bez obrotu?
No dobra, ale muszę zrobić obrót bonusem, a oni mi na bonus policzyli wszystko... a jak mi się np. nie uda obrócić bonusem, to tracę całą kasę, a zasady mówią, że powinny tam się tylko dodatkowe środki znaleźć.Jak nie chcesz bonusu to go poprostu nie aktywujesz przed wplata i tyle ???? A jak juz aktywujesz i wplacisz to musisz obrot zrobic
Policzyli wszystko, ale obrot musisz zrobic 200 x 3, a nie 400 x 3. Nawet jakby Ci dali 200 zl w gotowce, a 200 w bonusie to i tak najpierw Ci zabiera pieniadze z gotowki ????No dobra, ale muszę zrobić obrót bonusem, a oni mi na bonus policzyli wszystko... a jak mi się np. nie uda obrócić bonusem, to tracę całą kasę, a zasady mówią, że powinny tam się tylko dodatkowe środki znaleźć.