filipek1996
Użytkownik
A mógł zabić :grin:
A mógł zabić :grin:
Nie pisałem do Ciebie, tylko odpowiedziałem na to:Bardzo fajny argument, rozumiem że to przez zmęczenie? W dziale pisałem analizę, w której nie dawałem większych szans Conorowi. Gdybyś się trochę zainteresował to byś wiedział.
Do Floyda z kondycją na 5 rund.
Gdyby McGregor mial cios GGG, to juz by go dawno zabil, a tak wynik wiadomy
wydaje mi się że taktycznie o to wlasnie Floydowi chodzilo, poczekal az Conorowi opadna sily, ciagly pressing nawet bez zadawania ciosow i irlandczyk opadl z sil1,65 ksiegowane ++ Floyd wygra przed czasem, ale powiem szczerze, ze sie spocilem juz kolo 8 rundy jak widzialem ze jeszcze dycha Conor w miare bo myslalem juz, ze na pelnym dystansie wytrzyma
oczywiscie, ze tak ale przed walka myslalem ze opadnie juz kolo 8 rundy wiec bylem mocno zaskoczony jego postawawydaje mi się że taktycznie o to wlasnie Floydowi chodzilo, poczekal az Conorowi opadna sily, ciagly pressing nawet bez zadawania ciosow i irlandczyk opadl z sil
8x3 = 24oczywiscie, ze tak ale przed walka myslalem ze opadnie juz kolo 8 rundy wiec bylem mocno zaskoczony jego postawa
Dobra to na koniec dzisiaj i początek jutro dziabne sobie w walce Floyda remis po kursie 36 za browarka i walka skończy się na punkty po kursie 3,4 za flaszkę zobaczymy czy się będę upijał piwkiem czy wódką ????
Tymczasem pora się zdrzemnąć.
Powodzonka
Under 2.5 jak w morde ????Ska Khabarovsk - Spartak Moskva, Spartak 1. gol w 1. połowie @ 2.60 forBet