tomek80
Użytkownik
Oddali nie wiem czemu pierwszego rozgrywającego Chana,do Phoenix i jednego z najlepszych zawodników,także,może być ciężko.Co myslicie o Rain Or Shine Paint +5.5 ?
Oddali nie wiem czemu pierwszego rozgrywającego Chana,do Phoenix i jednego z najlepszych zawodników,także,może być ciężko.Co myslicie o Rain Or Shine Paint +5.5 ?
I Brazylię na uniwersjadzie w siatkę po 1,65 też biorę
????
Bylo grac under 197.5 to juz by czlowiek "ksiegowal"Oddali nie wiem czemu pierwszego rozgrywającego Chana,do Phoenix i jednego z najlepszych zawodników,także,może być ciężko.
Ska Khabarovsk - Spartak Moskva, Spartak 1. gol w 1. połowie @ 2.60 forBet
Dzięki! Wszedł ten Meksyk i po dogrywce Atlanta. 3 stówki do przodu. PozdroMistrzostwa Ameryki.
Dwa meczyki ciekawe dziś w kosza.
Brazylia-Meksyk.
Portoryko-Kolumbia.
Meksyk,tu praktycznie całym składem,bez Ayona z Realu,ale z Gutierezem,Hernandezem...
Brazylia, w bardzo eksperymentalnym.
Nie wiem,czy coś tu zagram,bo bardziej mnie interesuję,ten drugi mecz,ale Meksyk,powinien,to ogarnąć,po kursie 1.80.
Gram natomiast Portoryko po 1.90
Chociaż też w odmlodzonym składzie,to bez wątpienia sportowo lepsi od Kolumbii.Trzon zespołu to 5 zawodników z mistrza kraju.
Kolumbia gra w domu,także duży plus,ale Portoryko powinno to ogarnąć.
Tam była miazga w obu spotkaniach.Dzięki! Wszedł ten Meksyk i po dogrywce Atlanta. 3 stówki do przodu. Pozdro
https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/ux54RGlx16OrexXO69T~yRjLxi0O9Y