vinchenso
Użytkownik
Dobrze, że nie dałam rady tego śledzić, poszedłem spać, gdy Indiana sporo wygrywała. Dzisiaj się budzę, sprawdzam... i miła niespodzianka ????Tam była miazga w obu spotkaniach.
Dziś myślę,że Porto,spokojnie ogra Brazylię.
Dobrze, że nie dałam rady tego śledzić, poszedłem spać, gdy Indiana sporo wygrywała. Dzisiaj się budzę, sprawdzam... i miła niespodzianka ????Tam była miazga w obu spotkaniach.
Dziś myślę,że Porto,spokojnie ogra Brazylię.
To są Filipiny nie takie cuda się tam działyy***** Rain to ma dzień konia dziś,wszystko im wpada.
jeszcze to wygrajaPrzespali drugą kwarte i guzik z tego,sory za typ,ale tu powinno być łatwe zwycięstwo hot.
jeszcze spokojnie mogą wygrać :grin:Przespali drugą kwarte i guzik z tego,sory za typ,ale tu powinno być łatwe zwycięstwo hot.
jednak Rain już to na 99% wygrałjeszcze spokojnie mogą wygrać :grin:
Cały skład był w hot dziś,dojebali lipę w drugiej kwarcie ijednak Rain już to na 99% wygrał
2-0Dyscyplina: Piłka Nożna - Gwatemala
Godzina: 02:00
Spotkanie: Communicaciones vs Suchitipequez
Typ: under 2,5 goli
Kurs: 2,39
Bardzo dziwne kursy. Wysokie na under w tym meczu. Communicaiones to nie jest druzyna , tkora strzela duzo goli, wrecz jest underowa. Ostatnio przegral swoj mecz - mysle , ze bedzie chciala zachowac czyste konto .
Suchitipequez w ostatniej kolejce zdobyl 2 gole , na wyjezdzie zazwyczaj gra malo ofensywnie, ale niezle sie broni.
Communicaiones , gdy strzelal wiecej bramek to robil to z druzynami slabymi ,a nie takim jak dzisiejszy rywal !
Star Hot +6,5 @1,92