Próbuje i po wpisaniu kodów jak chcę dac płatnośc to wyskakuje że zablokowana w tym "sklepie internetowym". Na czacie nie ma polskiego konsultanta i każą pisać na meila, troche dziwneRobiłem godzinę temu i działało.
Próbuje i po wpisaniu kodów jak chcę dac płatnośc to wyskakuje że zablokowana w tym "sklepie internetowym". Na czacie nie ma polskiego konsultanta i każą pisać na meila, troche dziwneRobiłem godzinę temu i działało.
Masz limity?Ja niestety nie mogę, ale mam nadzieję, że uratuje mnie te 4.20 w LVbet ???? . 8:16, ale ich jadą xD.
Nie kracz ????8 bramek to nawet Chorwaci nie odrobią ????
Nie działa cash out ???? .Masz limity?
Teraz też spróbowałem i nie działa, czyli dopóki mam hajs na 1x to mogę grać :grin: jak się wyzeruje to koniec.Próbuje i po wpisaniu kodów jak chcę dac płatnośc to wyskakuje że zablokowana w tym "sklepie internetowym". Na czacie nie ma polskiego konsultanta i każą pisać na meila, troche dziwne
Blokują ruska? ????Teraz też spróbowałem i nie działa, czyli dopóki mam hajs na 1x to mogę grać :grin: jak się wyzeruje to koniec.
brawo, brawoPiłka ręczna, MŚ U 19, Chorwacja - Polska
Polska HT @2.80
Patriotycznie próbuję, Chorwaci przesypiali 1 części w dwóch poprzednich meczach
Nie oplaca sie dla .50 ????A ja sobie spróbuję Chorwatów @11
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi
Gram DNB @11,50
większy kurs niż na czysty win ????
Pewnie te kursy z STS? ???? Oni lubią robić takie prezentyA ja sobie spróbuję Chorwatów @11
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi
Gram DNB @11,50
Dlaczego niby? Przecież przy DNB ma zwrot w przypadku remisu ????Nie oplaca sie dla .50 ????
Chorwaci dojadą do domu :grin:A ja sobie spróbuję Chorwatów @11
Gram DNB @11,50