>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Robiłem godzinę temu i działało.
Próbuje i po wpisaniu kodów jak chcę dac płatnośc to wyskakuje że zablokowana w tym &quot;sklepie internetowym&quot;. Na czacie nie ma polskiego konsultanta i każą pisać na meila, troche dziwne

paczek303 133

paczek303

Użytkownik
Próbuje i po wpisaniu kodów jak chcę dac płatnośc to wyskakuje że zablokowana w tym &quot;sklepie internetowym&quot;. Na czacie nie ma polskiego konsultanta i każą pisać na meila, troche dziwne
Teraz też spróbowałem i nie działa, czyli dopóki mam hajs na 1x to mogę grać :grin: jak się wyzeruje to koniec.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Hebei u 243.5 za stala stawke @ 1.83
P.S w meczu Hebei ogromne ruchy lini, cos na rzeczy napewo. Hebei przegrywa 10 pktami, a handi zamiast isc w gore to idzie w dol ???? W 2Q byla przerwa a handi z +17.5 na 13.5 od tak sobie:p

Otrzymane punkty reputacji: +2
gaara88 327

gaara88

Użytkownik
A ja sobie spróbuję Chorwatów @11
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi
Gram DNB @11,50
większy kurs niż na czysty win ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi

Gram DNB @11,50
Nie oplaca sie dla .50 ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Gram DNB @11,50
Pewnie te kursy z STS? ???? Oni lubią robić takie prezenty :cool:
Też wolałem zamknąć, bo to przecież jeszcze młodzi zawodnicy. Dwie głupie kary mogą wpaść i z tej przewagi nic nie zostanie, ale z drugiej strony Chorwaci grają totalny piach na tych mistrzostwach. Tam gra tylko ten Vucevic czy jak mu tam.
Nie oplaca sie dla .50 ????
Dlaczego niby? :cool: Przecież przy DNB ma zwrot w przypadku remisu ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Gram DNB @11,50
Chorwaci dojadą do domu :grin:

caveman 1,8K

caveman

Użytkownik
Prawie 10 bramek przewagi i mieli by to roztrwonić ?? To nie baby !!! Oglądałem ich mecz wczoraj i dziś i nie widzę żadnych znaków na niebie aby mieli to przegrać bądź zremisować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom