Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Próbuje i po wpisaniu kodów jak chcę dac płatnośc to wyskakuje że zablokowana w tym "sklepie internetowym". Na czacie nie ma polskiego konsultanta i każą pisać na meila, troche dziwne
Próbuje i po wpisaniu kodów jak chcę dac płatnośc to wyskakuje że zablokowana w tym "sklepie internetowym". Na czacie nie ma polskiego konsultanta i każą pisać na meila, troche dziwne
Hebei u 243.5 za stala stawke @ 1.83
P.S w meczu Hebei ogromne ruchy lini, cos na rzeczy napewo. Hebei przegrywa 10 pktami, a handi zamiast isc w gore to idzie w dol ???? W 2Q byla przerwa a handi z +17.5 na 13.5 od tak sobie
A ja sobie spróbuję Chorwatów @11
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi
Gram DNB @11,50
większy kurs niż na czysty win ????
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi
Gram DNB @11,50
Gram DNB @11,50
Pewnie te kursy z STS? ???? Oni lubią robić takie prezenty
Też wolałem zamknąć, bo to przecież jeszcze młodzi zawodnicy. Dwie głupie kary mogą wpaść i z tej przewagi nic nie zostanie, ale z drugiej strony Chorwaci grają totalny piach na tych mistrzostwach. Tam gra tylko ten Vucevic czy jak mu tam.
Gram DNB @11,50
Prawie 10 bramek przewagi i mieli by to roztrwonić ?? To nie baby !!! Oglądałem ich mecz wczoraj i dziś i nie widzę żadnych znaków na niebie aby mieli to przegrać bądź zremisować.