A jak stawkujesz ?
Hougang - Naga u4,5 - 1,64
Pochwal się kolego ile tam zyskałeś ????A ja sobie spróbuję Chorwatów @11
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi
Gram DNB @11,50
większy kurs niż na czysty win ????
102:130...232... Hebei dal zarobic dzisiaj po -3.5 stawce z nocki nie ma sladu, ale troche ryzyko byloHebei u 243.5 za stala stawke @ 1.83
P.S w meczu Hebei ogromne ruchy lini, cos na rzeczy napewo. Hebei przegrywa 10 pktami, a handi zamiast isc w gore to idzie w dol ???? W 2Q byla przerwa a handi z +17.5 na 13.5 od tak sobie
Darmo hajsyA ja sobie spróbuję Chorwatów @11
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi
Gram DNB @11,50
większy kurs niż na czysty win ????
Nie. Zapomnij o bukach. Jedyną rozrywką w państwie pis są "miesięcznice" :grin:Panowie, jest jeszcze jakiś legalny bukmacher bez podatku, a jak tak to co polecacie?
900 bo stówka poszła na kontrę ???? a w zasadzie 800 bo wczoraj na Brazylię też próbowałem ale wtedy Polacy mnie okradli;pPochwal się kolego ile tam zyskałeś ????
Ładnie, ładnie Trzeba kosić bukmachera ????900 bo stówka poszła na kontrę ???? a w zasadzie 800 bo wczoraj na Brazylię też próbowałem ale wtedy Polacy mnie okradli;p
https://zapodaj.net/3869332af5d4e.png.htmlStała stawka x 1.83 = 3.5 stawki
LEGITNE, ja wiem ze jest gorąco ale leki trzeba brać ????
Właśnie się zastanawiam, wczoraj grał solidnie, Schwartzmana nie powinno tu już być od II rundy, a dalej chłop ciągnie. @1.60 chyba warte próby, w H2H 4-0, lepsze podanie i na returnie też solidniej wygląda reprezentant Holandii. Raczej pójdę w jego stronęWarto na Haase?
Serio tyle w plecytym?? ???? no noDobry dzień ????
Widzę że młodzież nasza dzisiaj dała zarobić na HT ????
To teraz za monetę spróbuję remisik na konieckonie @6,3