To są jeszcze gówn****, a nie piłkarze ręczni, przecież tutaj każdy z każdym wygrywał, więc come back wcale nie jest jakimś ogromnym zaskoczeniem, chociaż sądziłem, że nasi jednak tego nie wypuszczą.
Ale w co się wierzyć nie chce? Przecież wczoraj z mega słabymi Brazylijczykami było to samo. Z -8 dojeżdzali chyba 2 razy na -2. A tu mamy Chorwację.
No ale jednak wczoraj na Brazylię DNB było 22 ????
A ja sobie spróbuję Chorwatów @11
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi
Gram DNB @11,50
większy kurs niż na czysty win ????
P.S w meczu Hebei ogromne ruchy lini, cos na rzeczy napewo. Hebei przegrywa 10 pktami, a handi zamiast isc w gore to idzie w dol ???? W 2Q byla przerwa a handi z +17.5 na 13.5 od tak sobie
A ja sobie spróbuję Chorwatów @11
Wczoraj z Brazylią do połowy Polacy chyba też 8 bramkami prowadzili a dali się dojechać w pewnym momencie na 2 bramki tylko przewagi
Gram DNB @11,50
większy kurs niż na czysty win ????
Właśnie się zastanawiam, wczoraj grał solidnie, Schwartzmana nie powinno tu już być od II rundy, a dalej chłop ciągnie. @1.60 chyba warte próby, w H2H 4-0, lepsze podanie i na returnie też solidniej wygląda reprezentant Holandii. Raczej pójdę w jego stronę