belchior89
Użytkownik
Podrzucicie stream do Polaków ?
https://www.youtube.com/watch?v=mlRmzJMYc64&feature=youtu.bePodrzucicie stream do Polaków ?
a przelewy24?Też nie mogę wpłacić PSC do ruska
Niektórzy już 10 minut temu dawali zwycięstwo Polakom, przecież tutaj się działy podobne rzeczy już. Wcale mnie nie zdziwi remis lub porażka, chociaż nie życzę tego Polakomteraz Chorwaci 5 bramek pod rząd w parę minut i już nie jest różowo ????
No zwrot a potencjalne @11...Chorwaci jak maja wygrac to wygraja w regulaminowym ale nie obstawiam recznej to nie znam siePewnie te kursy z STS? ???? Oni lubią robić takie prezenty
Też wolałem zamknąć, bo to przecież jeszcze młodzi zawodnicy. Dwie głupie kary mogą wpaść i z tej przewagi nic nie zostanie, ale z drugiej strony Chorwaci grają totalny piach na tych mistrzostwach. Tam gra tylko ten Vucevic czy jak mu tam.
Dlaczego niby? Przecież przy DNB ma zwrot w przypadku remisu ????
W sensie jak sie nie opłaca? Jak na czysty win jest mniej, gdzie tracimy w przypadku remisu?Nie oplaca sie dla .50 ????
Nie maPanowie, jest jeszcze jakiś legalny bukmacher bez podatku, a jak tak to co polecacie?
Wierzyć się nie chce ażA nie wierzyliście, że Chorwaci wrócą ???? Graty dla kolegi, który po 11 na Chorwatów poszedł. Nawet jak nie wejdzie to i tak było godne próby