? grałem twój kupon i minus ?
Trzeba do STS napisać, Diaz 7 miejsce miał, Martinez ostatnie. Ich błąd.? grałem twój kupon i minus ?
Brednie? Farmazonie, Federrer na tym turnieju nie gra nawet na 40%, pewnie rzucą ochłapem @1.30 to rzucisz typem ????Co za brednie
nie to, pograłem inny twój kupon, którego jeszcze nie rozliczyłeś ????Trzeba do STS napisać, Diaz 7 miejsce miał, Martinez ostatnie. Ich błąd.
Połamał się głupek do zero ????Ten Dimitrov jest cienki jak siki pająka.
Dokładnie, nie ruszam go już więcej tak samo jak Janowicz itp graczyTen Dimitrov jest cienki jak siki pająka.
Z tematu? To na minus bo Makwala i Hejnova w dupę ????nie to, pograłem inny twój kupon, którego jeszcze nie rozliczyłeś ????
Piszę brednie nie od dziś, a potrafię trafiać typy dnia po świetnych kursach. Ty za to potrafisz podać typ po kursie @5 bez żadnej, ale to żadnej analizy, nawet słowa nie napiszesz, więc kto piszę brednie- ja czy Ty?Federer nie stracił seta od 7 ostatnich meczy. Ferrer gra świetnie dzisiaj jak i wczoraj. Jak ty widzisz spadek z formy po 1 straconym secie to piszesz brednie. Z resztą nie od dziś
Ps. Można użyć 2-3 zdań zamiast 5 przecinków w jednym
szczególnie serwis ma wybitny pitbull? W każdym elemencie jest gorszy od Fexerera więc jak wygrał seta ? Tylko i wyłącznie dlatego że Roger odpuścił go trochę, nie wiem po co więcej czasu spędzić na korcie ale jego sprawa.Federer nie stracił seta od 7 ostatnich meczy. Ferrer gra świetnie dzisiaj jak i wczoraj. Jak ty widzisz spadek z formy po 1 straconym secie to piszesz brednie. Z resztą nie od dziś
Ps. Można użyć 2-3 zdań zamiast 5 przecinków w jednym
Noooo. Ty ? Skoro piszesz jako jedyny. Ja wole czutke Stefana niż post roz****** teoriami o prezentach na ślub RadwańskiejTy za to potrafisz podać typ po kursie @5 bez żadnej, ale to żadnej analizy, nawet słowa nie napiszesz, więc kto piszę brednie- ja czy Ty?
.
Nic nie pisałem o prezentach ślubnych, więc po co to napisałeś?Noooo. Ty ? Skoro piszesz jako jedyny. Ja wole czutke Stefana niż post roz****** teoriami o prezentach na ślub Radwańskiej
Nic do Ciebie nie mam, więc nie mam zamiaru kłócić się na forum internetowym. Federrer podarował I set Ferrerowi i po temacie, moim zdaniem dalej gra słabo.Taki dział możesz stąd wyjść i pisać analizy w dziale do tego przeznaczonym. I tak zaraz rozliczę Fedexa 2:1 po 5.1