0/99 bp niewykorzystanych Ferrera 1/1 Federrera, tak pewnie będzie :-(Ferrer co nabuzowany na początku ???? tego pierwszego seta ma szansę ogarnąć
Arka - Śląsk, Arka awansuje @ 3.48 STS
Dimitrov to zwykly przecietny i zajebiscie przereklamowany grajekIle można nie wykorzystać BP to pokazać może też Dimitrov, co ma szansę na przełamanie aut albo siatka, ostatni raz zaufałem temu gościowi
Umoczy seta, no przecież nie mecz, uposledzony przecież nie jest, ale jakim cudem on może seta z jakimś Fererem przegracNic nie umoczy będzie 2:1 jak w moim typie
E: Na 1xbeet limit 210, bah nie ma typu... Samo z ssie to se nie da
No nie rozumiem tego. Przecież miał dalszy skok. U mnie też sts rozliczył na minus. Pewnie coś im się zjeba..Wie ktoś czemu Diaz w trójskoku nie skacze? Dyskwalifikacja jakaś?
STS już rozliczył jako minus, przegra przez jakąś dsq z gościem co ostatnie miejsce zajął ????
No właśnie, ale czemu nie skacze dalej Diaz w konkursie? To jest ciekawe. Podobna sytuacja była z zawodniczką w trójskoku, też nie skakała 5 i 6 raz ale w oficjalnych wynikach zaliczyli jej najlepszy skok i była 7.No nie rozumiem tego. Przecież miał dalszy skok. U mnie też sts rozliczył na minus. Pewnie coś im się zjeba..