xyzz
Użytkownik
Olej tego trollaTrzeba było dać kontre na stawke jak na Bautiste był kurs 10 a nie biadolić od początku, że ci typ nie wchodzi. Mecz się nie skończył a ty już 10 teorii napisałeś. Czekam na ostatnią o ustawce
Olej tego trollaTrzeba było dać kontre na stawke jak na Bautiste był kurs 10 a nie biadolić od początku, że ci typ nie wchodzi. Mecz się nie skończył a ty już 10 teorii napisałeś. Czekam na ostatnią o ustawce
Arka - Śląsk, BTTS @ 1.89 STS
Przy 2-2 jest dogrywka, c'nie??Arka - Śląsk, Arka awansuje @ 3.48 STS
Dokładnie teraz cashout wynosi podwojoną stawkęPrzy 2-2 jest dogrywka, c'nie??
Tez zauwazylem ten blad sts i awans po 3.48 to chyba tirami trzeba :d
To nie wiem, czy nie lepiej wypłacić, żeby potem w razie wejścia zakładu nie zrobił STS zwrotów z powodu "oczywistego błędu" :jezora:Dokładnie teraz cashout wynosi podwojoną stawkę
Wypłaciłem właśnie, bo jednak zagrywki "najlepszego bukmachera w Polsce" bywają różne.To nie wiem, czy nie lepiej wypłacić, żeby potem w razie wejścia zakładu nie zrobił STS zwrotów z powodu "oczywistego błędu" :jezora:
Albo zamknac konto i otworzyc na kogos bliskiegoJak będą chcieli to mimo, że wypłacisz teraz, zlecisz wypłatę z buka, to jak stwierdzą, że muszą rozliczyć zakład (mimo, że zamknięty po kursie 1.0 również tak miałem kiedyś) to zrobią Ci minusowe saldo i tak będziesz musiał to zwrócić...
Za to ile nerwów się ludziom ciągłymi przerwami technicznymi napsują mogli by odpuścićJak będą chcieli to mimo, że wypłacisz teraz, zlecisz wypłatę z buka, to jak stwierdzą, że muszą rozliczyć zakład (mimo, że zamknięty po kursie 1.0 również tak miałem kiedyś) to zrobią Ci minusowe saldo i tak będziesz musiał to zwrócić...
Miałem tak ostatnio w pewnym polskim buku...Napisali mi potem, że anulują mi zakład (rozliczyli go po kursie 1.0) i robią mi minusowe saldo i wzywają do uregulowania (zrobiłem tak jak pisałem, wygraną wypłaciłem) i nie chciało mi się z nimi walczyć. Smutne to, że polskie buki w trąbę nas robią, a w zagranicznym, NIGDY, powtarzam NIGDY nie przytrafiła mi się taka przykra niespodzianka.Za to ile nerwów się ludziom ciągłymi przerwami technicznymi napsują mogli by odpuścić
Aha, no to widzisz, myślałem, że do zamkniętego zakładu się nie doczepią, ja miałem kiedyś tak, że miałem luzy w pracy i sobie 20zł wpłaciłem na STSa i pograłem jakiś over 2,5 w meczu eliminacji Mundialu z udziałem Australii bodajże, nawet nie śledziłem wyniku, pojawiło się powiadomienie, że kupon jest wygrany, zagrałem więc sobie za 32zł, czyli kolejny "all-in", tym razem już się nie udało, a potem dostałem maila, że mam konto na minusie i żeby wpłacić brakujące 32zł. Tak, czy siak tam wpłaciłem, bo od czasu do czasu pogrywałem sobie tam ze względu na szybkie wypłaty.Jak będą chcieli to mimo, że wypłacisz teraz, zlecisz wypłatę z buka, to jak stwierdzą, że muszą rozliczyć zakład (mimo, że zamknięty po kursie 1.0 również tak miałem kiedyś) to zrobią Ci minusowe saldo i tak będziesz musiał to zwrócić...