rafcio_100
Użytkownik
Anderson - Querrey ktoś gra?
no coz jednak minusJa sobie spróbuje Kerber zagrać teraz po kursie @17 już jeden mecz taki miały i powróciła: https://www.flashscore.pl/mecz/C2YOmN2s/#przebieg-meczu;2
Federer -2,5 gema @1,78
Chyba nie, Wiewiór gra padakęAnderson K. - Querrey S. 2 @ 15 0,5/10
Może będzie się dało zamknąć z jakimś fajnym zyskiem
Trudno uwierzyć, ale nawet gram 2-0 na Kyrgiosa po @3Kyrgios @1.75
Ja już mogę iść spać ????Ja 2:0 zverev
jak to się mawia "great minds think alike"Mógłbyś być moim głosem rozsądku. Wcześniej był Nole ale chyba się wysypał ostatnio
ja dopiero przyszedlJEST! Nie spię!
Wstaje o 5, więc nie mamy za dużo czasu. Dawaj jakieś underki!
Toc Ci pisalem ze szukaja naiwnych zeby ludzie grali na Liban...Jak pograli ludzie na NZ bo value to paradoksalnie kurs na NZ idzie w gore zamiast w dol zeby odstraszyc grajacych na NZ, bo jesli NZ wejdzie to musza wiecej wyplacic niz zarobia....a jak zyskac kase na wyplate dla grajacych NZ? no obnizyc kurs na Liban, wtedy ktokolwiek pogra na Liban musi "dolozyc do interesu" bo kurs marny..a wiec musi wieksza stawke zagracKorzystając z tego, że też nie śpię ( ???? ) chciałbym powiedzieć, że ATP jest mało przekonujący! Do południa pytałem się go, dlaczego kurs na NZ jest ponad 4 ???? Nie odpowiedział, na szczęście przyszedł Tomek, zarzucił, przekonał i wleciał plusik, mimo że w ogóle nie ogarniam składów ???? OSTRZEŻENIE, DROGIE DZIECI NIE RÓBCIE TEGO. NIE GRAJCIE ROZGRYWEK, KTÓRYCH NIE OGARNIACIE (via plażówka z Rogerem)