chomik1
Użytkownik
Żebyś wiedział co to znaczy...., już dziś dałeś swoj popis w temacie wcześniej że szkoda klawiatury...Znowu się pomyliłeś? Niewiarygodne.
Żebyś wiedział co to znaczy...., już dziś dałeś swoj popis w temacie wcześniej że szkoda klawiatury...Znowu się pomyliłeś? Niewiarygodne.
Pięknie! Miałeś nosa z tą Dibabą, ja jednak myślałem, że powalczy. Najważniejsze, że spory plus.Cichocka - Dibaba
Semenya top 3
https://forum.bukmacherskie.com/f206/lekkoatletyka-2017-a-143012-3.html#post6480197
Semenya win
Piękny dzień. Wszystkie typy w dziale na plus. W tym kurs 3,20 na Cichocką ???? Powodzenia wszystkim i jutro od nowa walczymy z lekkoatletyka
Jeszcze nie, wrzucę tutaj lub do działu lekkiej jak wymyślę dobre betyNa jutro coś już kiminiłeś do gry ?
Właśnie to mialem na mysli ???? tu przegrajest albo głowa Edmunda albo kondycja FerreraGłowe to pokazał jak zrobił DF przy przewadze taka prawda siadł..
Dzięki! A Ty Pezio jak zwykle w wysokiej formie ???? Jutro nie można zboczyć z tego kursuPięknie! Miałeś nosa z tą Dibabą, ja jednak myślałem, że powalczy. Najważniejsze, że spory plus.
Nic nie kasuję koleżko ????za szybko kasujesz swoje zlote mysli kolego Arcces
Żebyś wiedział co to znaczy...., już dziś dałeś swoj popis w temacie wcześniej że szkoda klawiatury...
, który był zdecydowanie bliższy prawdy, niż Twoje "pewne zwycięstwo, maks do 4 gemów w secie".Na gładkie zwycięstwo Rosjanki to to na pewno nie wygląda, może wymęczy po ciasnym meczu.
Zdecydowanie popieram typ na Gawrilową.
Ja pograłem po 1.67 overka
jeszcze nie, ale kojarzę tego gnoma pod nickiem Columbia czy coś takiego.za szybko kasujesz swoje zlote mysli kolego Arcces
3 BP bodajże zmarnowaneKvitova 6:4 @ 3,15
To chyba mnie z kimś mylisz, bo ja na takim nicku nigdy nie siedziałem. Zresztą po co, jak tu mam konto od 2010? ????jeszcze nie, ale kojarzę tego gnoma pod nickiem Columbia czy coś takiego.