quick.
Znawca Tenis
Hmm, myślałem, że bardziej chodzi Ci o to, że jak Hiszpanka, to na hardzie nic nie może ugrać, ale okej ????chodzilo mi o piekna carle ale szybciej bylo napisac z hiszpanka...
Hmm, myślałem, że bardziej chodzi Ci o to, że jak Hiszpanka, to na hardzie nic nie może ugrać, ale okej ????chodzilo mi o piekna carle ale szybciej bylo napisac z hiszpanka...
100/200To jakie masz stawki, że 25 zł to nic?
ech posypał się po przegranym taju
Ten finisz to hit ????Semenya!!!! Pezio jesteś mistrzem ????
Ja rozumiemnie twoją irytację bo pewnieto stawiales na Edmunda ale... to trochę niesprawiedliwe w stosunku do Ferrera bo gościu robi co moze?, odgrywa piłki które nie są mimo wszystko specjalnie wygodne. Ten mecz to Siła i głowa vs Doświadczenie i zawzietoscTen gem to było rakowisko w wykonaniu Edmunda
Głowe to pokazał jak zrobił DF przy przewadze taka prawda siadł..Ja rozumiemnie twoją irytację bo pewnieto stawiales na Edmunda ale... to trochę niesprawiedliwe w stosunku do Ferrera bo gościu robi co moze?, odgrywa piłki które nie są mimo wszystko specjalnie wygodne. Ten mecz to Siła i głowa vs Doświadczenie i zawzietosc
Harrison 2. set @ 1,85
Znowu się pomyliłeś? Niewiarygodne.To raczej Opelka się połamał, serwuje jak Tomy Robredo, a nie jak Opelka. Coś w tym jest, że ktoś bardzo dzis uwierzył na Betfair w wygraną Schwartzmana, mimo wszystko mam nadzieję ze to był zwykły gambling
Semenya - Muir 1 @1,20, Royas - Rypakova 1 @1,25, Dobek nie awansuje do finału @1,30 ako: @1,95 STS lekkoatletyka
Mówiłem o Edmundziez jakim ziomkiem? odkad to jestesmy na ty
Na jutro coś już kiminiłeś do gry ?