>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Może trochę odbiegne od tematu &quot;Typy na żywo&quot; ale czytając co poniektórych dyskusje nasuwa mi się pytanie. Tworzenie wielu kont jaki ma cel?? Kreowanie siesię na gwiazdę forum jeśli na jednym nicku staty są kiepskie?? Handlowanie typami?? Ktoś jest mi w stanie to racjonalnie wytłumaczyć?? ????

H 902

hank

Użytkownik
Hank na tym forum kazdy frajer moze zalozyc konto za kontem i wkurwic fajnie ze zwrociles na nich uwage
smieszne jest to, że komuś się chce siedzieć na kilku kontach, i trollować jak dzieciak.

A co się stało z Siekierą?

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Edmund pokazał że głowa do wymiany odlamal żeby znów w takim beznadzjenym stylu dać się Polamac..
Moim zdaniem Ferrer pokazał dobry defense. Mi tezwystarczy by pewnie psycha siadlana jak bym takie pily sadzil a one by wracaly. ;)

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Belgia nie istnieje, standard, zarobić każdy musi a kurs zacne na przyciemnianych ????
Masz rację ,nie śledziłem wcześniejszych spotkań i się pomyliłem
Dziękuję bardzo za opinie tamtą co dałeś mi :]

H 902

hank

Użytkownik
Ferrer w Bastad i Hamburgu pokazywał że wraca do niezłej dyspozycji. Grał tam najlepszy tenis od jakiś dwóch lat, więc pewnie tutaj trochę pogra (to znaczy nie wiem jak drabinka).

U 0

Gość
Tomcio masz jakies konrketne przeslanki żeby overa grac u Brazylijek ??
patrzyłem tylko ostatnie meczyki miedzy nimi
Kosz ciezki jest dlamnie wole hokeja już jutro 1 mecz o 9 leci a Hlinka od 15:30 i 19 ale niemam ich w ofercie jeszcze ,wiec niewiem jakie kursy wystawią
Dzisiaj same overki 5,5 były ponad

U 0

Gość
Tomcio jesteś kwintesencją człowieka wychowanego i kulturalnego. Oby takich więcej na tym forum.
Dziękuje ,ale mnie denerwóją inni jak przeklinają ż enie wchodzi ,mi Belgia nie wchodzi to mam przeklinać bez przesady ,trza emocje panować nad nimi i nerwami
Kiedyś pamiętam jeden pacjent ciągle sie czepiał innych i wyzywał strasznie ,aż dział był zamkniety przez pare min ten ,wszystko musiało być usunięte te obraźliwe wpisy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom