>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Nawet z tym podatkiem 1,39 wychodzi. Przejdzie teraz wpłata w ogóle, czy dopiero rano? Millenium jakby ktoś nie ogarnął po skrinie.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Dziwi mnie jedno ze nawet na forum ludzie są mściwi i zawistni, ale to zjawisko nazywa się hejtem. Ilość hejterow jest wyznacznikiem sukcesu, czym ich więcej tym lepiej... Ja tu nigdy nikogo nie zaczepiłem bo nie widzę tu dla siebie przeciwnika, a jedynie odpwiedzialem, a hejter zawsze poleciał na skargę, że to ja atakuje. Zresztą kogo bym miał tu atakować i za co, za pustostan w głowie..?! No chyba nie..!

owca26 171

owca26

Użytkownik
Tomcio masz racje ja tak samo nie nawidze w ludziach agresji, jest to zle oraz nie dopuszczalne, napisalbym wiecej ale nie moge, bo jakbym mogl to bym wlasnie napisal. Wracajac do tematu rzeczy takie sa niedopuszczalne,to sa zli ludzie ktorzy sie mecza sami ze soba, wyladowujac taka zla agresje na innych Tomcio, nie pochwalam tego wole kupic chrupki i isc ze znajomymi do kina z chrupkami wlasnie,
serio stary jak czasem coś napiszesz to się można tarzać ze śmiechu ???? bez urazy to nie ma być nic złośliwego ale moge zapytać czy Ty dużo palisz czegoś, ćpasz albo pijesz ?? serio, kto by napisał &quot; wole iść ze znajomymi do kina z chrupkami&quot; na trzeźwo ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Masz rację ja tam wole zjeść kebaba albo picce i popić napojem
Bo nie pije długi okres i jestem zadowolony że sie zmieniłem i lepiej się czuje bez nałogów
Wszystko jest dla ludzi ,ale trza kontrolować to wszystko
Dziękuje czekam na Brazylijki bo Belgia nie wyciągnie trudno ,jutro hokeja gramy na gole w Iwan Hlinki

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Masz rację ja tam wole zjeść kebaba albo picce i popić napojem
Bo nie pije długi okres i jestem zadowolony że sie zmieniłem i lepiej się czuje bez nałogów
Wszystko jest dla ludzi ,ale trza kontrolować to wszystko

Dziękuje czekam na Brazylijki bo Belgia nie wyciągnie trudno ,jutro hokeja gramy na gole w Iwan Hlinki
Nie rozliczaj Belgijek przed końcem spotkania ;)

U 0

Gość
Dziękuje bardzo Andrzej ,może ogarną obyś miał rację
Brazylijko ładnie grają

U 0

Gość
Belgijki jeszcze mi wejdą jestem pod wrażeniem ,normalnie akurs n alive ponad 3.30 był
Andrzej miał nosa brawo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom