Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
nie wiem, ja zawsze nie ufam i coś nie tak jest w tych kursach szczerze powiedziawszy... dawno nie widziałem tak dziwnie wystawionych kursów. coś tu śmierdzi
nie wiem, ja zawsze nie ufam i coś nie tak jest w tych kursach szczerze powiedziawszy... dawno nie widziałem tak dziwnie wystawionych kursów. coś tu śmierdzi
ten Rosjanin to solidny grajek jest mimo wszystko.
widziałem go na żywo na trybunach byłem widziałem jego mecze z mayerem i rosolem i dobra forma. wczoraj z tym portugalczykiem wyszedł ładnie z opresji i przechylił szalę na swoją stronę. ja mówię, że nie odpuści
ten Rosjanin to solidny grajek jest mimo wszystko.
widziałem go na żywo na trybunach byłem widziałem jego mecze z mayerem i rosolem i dobra forma. wczoraj z tym portugalczykiem wyszedł ładnie z opresji i przechylił szalę na swoją stronę. ja mówię, że nie odpuści
Jak dla mnie większość rozstawionych zawodników przyjechała do Polski na dobre wakacje niż by ugrać jakieś punkty czy tym bardziej pieniądze. Ruska widziałem tylko w ostatnim meczu - walczak, ale umiejętności zdecydowanie brakuje. To, że cudem wszedł do finału to myślę szczyt jego sukcesów. Andreozzi to również jedynie rzemieślnik, jednakże na ziemi czuje się jak ryba w wodzie. W mojej ocenie powinna być powtórka z rozrywki.