nie wiem, ja zawsze nie ufam i coś nie tak jest w tych kursach szczerze powiedziawszy... dawno nie widziałem tak dziwnie wystawionych kursów. coś tu śmierdziTeż tam over typowałbym, do tego wspomniany tutaj Rublev jako dog - jestem zdziwiony, spore value.
No, a to finał. Albo polecą kursy na Rubleva mocno, albo fixed grany ????nie wiem, ja zawsze nie ufam i coś nie tak jest w tych kursach szczerze powiedziawszy... dawno nie widziałem tak dziwnie wystawionych kursów. coś tu śmierdzi
piękny checkout na koniec ????Wright @1,68
ja mam 5 ????Draganja znowu? Tam był jakiś chory kurs
Juventus - Barcelona over 1,5 gola do ht
na boisku Messi, Neymar, Iniesta, Rakitic mysle ze 2 bramki powinny pasc w 1 polowie
Raczej to drugie. Mnie dziwią kursy na Andreozziego ???? które rosną ???? mimo, że kilka dni temu było 6-1; 6-4 ^^No, a to finał. Albo polecą kursy na Rubleva mocno, albo fixed grany ????
ale Wilson dał prezent, Wright wraca do gry
ten Rosjanin to solidny grajek jest mimo wszystko.Raczej to drugie. Mnie dziwią kursy na Andreozziego ???? które rosną ???? mimo, że kilka dni temu było 6-1; 6-4 ^^
Barca - Juve
1 połowa over 1.5
under 3.5 kartki
+
over 1.5
Libertad - Rubio
fajny kuponik, ako koło 7.
Jak dla mnie większość rozstawionych zawodników przyjechała do Polski na dobre wakacje niż by ugrać jakieś punkty czy tym bardziej pieniądze. Ruska widziałem tylko w ostatnim meczu - walczak, ale umiejętności zdecydowanie brakuje. To, że cudem wszedł do finału to myślę szczyt jego sukcesów. Andreozzi to również jedynie rzemieślnik, jednakże na ziemi czuje się jak ryba w wodzie. W mojej ocenie powinna być powtórka z rozrywki.ten Rosjanin to solidny grajek jest mimo wszystko.
widziałem go na żywo na trybunach byłem widziałem jego mecze z mayerem i rosolem i dobra forma. wczoraj z tym portugalczykiem wyszedł ładnie z opresji i przechylił szalę na swoją stronę. ja mówię, że nie odpuści