>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
M 482

mnich90

Użytkownik
Juventus - Barcelona over 1,5 gola do ht
na boisku Messi, Neymar, Iniesta, Rakitic mysle ze 2 bramki powinny pasc w 1 polowie

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Też tam over typowałbym, do tego wspomniany tutaj Rublev jako dog - jestem zdziwiony, spore value.
nie wiem, ja zawsze nie ufam i coś nie tak jest w tych kursach szczerze powiedziawszy... dawno nie widziałem tak dziwnie wystawionych kursów. coś tu śmierdzi

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
nie wiem, ja zawsze nie ufam i coś nie tak jest w tych kursach szczerze powiedziawszy... dawno nie widziałem tak dziwnie wystawionych kursów. coś tu śmierdzi
No, a to finał. Albo polecą kursy na Rubleva mocno, albo fixed grany ????

ale Wilson dał prezent, Wright wraca do gry

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
No, a to finał. Albo polecą kursy na Rubleva mocno, albo fixed grany ????
ale Wilson dał prezent, Wright wraca do gry
Raczej to drugie. Mnie dziwią kursy na Andreozziego ???? które rosną ???? mimo, że kilka dni temu było 6-1; 6-4 ^^

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Raczej to drugie. Mnie dziwią kursy na Andreozziego ???? które rosną ???? mimo, że kilka dni temu było 6-1; 6-4 ^^
ten Rosjanin to solidny grajek jest mimo wszystko.
widziałem go na żywo na trybunach byłem widziałem jego mecze z mayerem i rosolem i dobra forma. wczoraj z tym portugalczykiem wyszedł ładnie z opresji i przechylił szalę na swoją stronę. ja mówię, że nie odpuści

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
ten Rosjanin to solidny grajek jest mimo wszystko.
widziałem go na żywo na trybunach byłem widziałem jego mecze z mayerem i rosolem i dobra forma. wczoraj z tym portugalczykiem wyszedł ładnie z opresji i przechylił szalę na swoją stronę. ja mówię, że nie odpuści
Jak dla mnie większość rozstawionych zawodników przyjechała do Polski na dobre wakacje niż by ugrać jakieś punkty czy tym bardziej pieniądze. Ruska widziałem tylko w ostatnim meczu - walczak, ale umiejętności zdecydowanie brakuje. To, że cudem wszedł do finału to myślę szczyt jego sukcesów. Andreozzi to również jedynie rzemieślnik, jednakże na ziemi czuje się jak ryba w wodzie. W mojej ocenie powinna być powtórka z rozrywki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom