>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Polecam na 13:35 Henan Jianye - Tianjin Quanjian under 2,5 - 1,86. Wprawdzie liga chińska, ale ze względu na staty, ale czołówka jeśli chodzi o underowe mecze z udziałem obu drużyn, warto.
Tak samo, jak dzisiaj under z Wisłą Płock i Lechem. Kurs prawie 2. Niby ryzykownie, ale to tak samo, jak wczoraj Lechia z Cracovią. Gospodarze faworytem, a przegrali. Tutaj Lech po pucharach, zmęczony, innym składem. Gospodarze wprawdzie bez Furmana, ale nie wiem, czy to aż tak wielka strata.

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Polecam na 13:35 Henan Jianye - Tianjin Quanjian under 2,5 - 1,86. Wprawdzie liga chińska, ale ze względu na staty, ale czołówka jeśli chodzi o underowe mecze z udziałem obu drużyn, warto.

Tak samo, jak dzisiaj under z Wisłą Płock i Lechem. Kurs prawie 2. Niby ryzykownie, ale to tak samo, jak wczoraj Lechia z Cracovią. Gospodarze faworytem, a przegrali. Tutaj Lech po pucharach, zmęczony, innym składem. Gospodarze wprawdzie bez Furmana, ale nie wiem, czy to aż tak wielka strata.
Ja tam u Chinoli zagram sztywny remis

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Kamerka/Aplikacja na smartfona - inaczej nie zweryfikujesz
Jak sie zalogowac na ta apke? Wpisalem dane wyskoczylo ze konto zablokowane zeby zagladnac na strone, na stronie podczas weryfikacji pisze zeby pobrac aplikacje jesli nie mam kamerki i kolo sie zamyka ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom