R
235
remigiuszkocur
Użytkownik
underek wlasnie padl perwsze kwarty 15-13 3-20 wiec linia 35.5 wydawala sie wysoka a one przekroczyly 40 18-24under 35,5 3 kwarta Australia - Korea ako 1,72
underek wlasnie padl perwsze kwarty 15-13 3-20 wiec linia 35.5 wydawala sie wysoka a one przekroczyly 40 18-24under 35,5 3 kwarta Australia - Korea ako 1,72
Kukushkin Mikhail @1.57
dostały zjebe i juz 15-13 ???? konczyc toTurki 11-8 --> 11-12 gram tam kuwa
Ja tam u Chinoli zagram sztywny remisPolecam na 13:35 Henan Jianye - Tianjin Quanjian under 2,5 - 1,86. Wprawdzie liga chińska, ale ze względu na staty, ale czołówka jeśli chodzi o underowe mecze z udziałem obu drużyn, warto.
Tak samo, jak dzisiaj under z Wisłą Płock i Lechem. Kurs prawie 2. Niby ryzykownie, ale to tak samo, jak wczoraj Lechia z Cracovią. Gospodarze faworytem, a przegrali. Tutaj Lech po pucharach, zmęczony, innym składem. Gospodarze wprawdzie bez Furmana, ale nie wiem, czy to aż tak wielka strata.
Jak sie zalogowac na ta apke? Wpisalem dane wyskoczylo ze konto zablokowane zeby zagladnac na strone, na stronie podczas weryfikacji pisze zeby pobrac aplikacje jesli nie mam kamerki i kolo sie zamyka ????Kamerka/Aplikacja na smartfona - inaczej nie zweryfikujesz