>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Polecam na dziś over 58,5 % skuteczności pierwszego podania Dolgopolova. W każdym meczu pokrył ta linie. Dla mnie jest on faworytem tego meczu ale to zdarzenie wydaje mi się pewniejsze. Buk 1xbet

juras333 802

juras333

Użytkownik
Jak sie zalogowac na ta apke? Wpisalem dane wyskoczylo ze konto zablokowane zeby zagladnac na strone, na stronie podczas weryfikacji pisze zeby pobrac aplikacje jesli nie mam kamerki i kolo sie zamyka ????
Nie pomogę niestety, bo nie używałem apki

juras333 802

juras333

Użytkownik
No nie wiem, jak dla mnie First Serve Percentage to jest po prostu % trafienia 1 podaniem. Jakby było tak jak mówisz to nie ma opcji żeby taka linia była. Chociaż z drugiej strony to rosja - wszystko możliwe..
e: A no faktycznie, wysłałem, a sam nie przeczytałem tego Zasady ustalania kolejności: 1. większa liczba wygranych meczów; 2. liczba zdobytych punktów; Czyli muszą wygrać jednak

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
No nie wiem, jak dla mnie First Serve Percentage to jest po prostu % trafienia 1 podaniem. Jakby było tak jak mówisz to nie ma opcji żeby taka linia była. Chociaż z drugiej strony to rosja - wszystko możliwe..
Dopytywalem specjalnie bo pierwszy raz takie coś gram ale jak jest skuteczność to raczej chodzi właśnie o wygrane punkty

juras333 802

juras333

Użytkownik
Jeśli jest tak jak mówisz to jest to bardzo dobry typ. Tylko że tak na logikę, gość ma średnio koło 80% wygranych po 1 serwisie, więc jak to możliwe, że linia taka niska? Mimo, że na czacie potwierdzili Twoje przypuszczenia to dalej budzi to moje wątpliwości :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom