>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Proszę o spokój na weekend i szkoda nerwów na nocke szarpać sobie
Wypijcie po flaszce

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Ale powrót Sabiny! Polecam grać 2 mapa immortals @1.50 ( peffa)
Poszedł taki stomp, bo Envy zrobiło błędy w early. Jeżeli będą szli równo, albo jak to mają w zwyczaju prowadzić w early to gra już nie będzie taka łatwa dla Immortals. Ja bym uważał, na pewno nie po takim kursie i jeszcze przed draftem.

P.S.
Gdzie masz ofertę live?

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
i jak to jest ze to WTA niby takie nieprzewidywalne a w tym Stanford i Washington wygrywaja praktycznie same faworytki na 20 pare meczy wygrały ze 3-4 dogi

M 451

malizna

Użytkownik
Poszedł taki stomp, bo Envy zrobiło błędy w early. Jeżeli będą szli równo, albo jak to mają w zwyczaju prowadzić w early to gra już nie będzie taka łatwa dla Immortals. Ja bym uważał, na pewno nie po takim kursie i jeszcze przed draftem.

P.S.
Gdzie masz ofertę live?
Gram od brata który siedzi w uk. Dla mnie to biorą, grają w końcu i playoffy, nie można do Ciebie pw wysłać

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Męczarnia z Thompsonem, wczoraj z Sandgrenem też łatwo nie było. Ja bym osobiście tego nie zagrał
Dziękuje to już nie zagram ,dzięki za poprawienie mnie
Dziękuje bardzo za opinie ,teraz wiem że moge liczyć na wsparcie

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Gram od brata który siedzi w uk. Dla mnie to biorą, grają w końcu i playoffy, nie można do Ciebie pw wysłać
Mam bloka na PW już od kilku dobrych lat, napisałem w dziale administracji, może ściągną blokadę, ale to już od nich zależy. W poprzednich tygodniach Envy nie grało tak tragicznie, chyba że ten patch nowy tyle zmienił, ale nie sądzę. Z TSM wyglądali bardzo solidnie i tam mecz był na styku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom