bez komentarza :grin:Dodin 2:0 @1.65 nie idzie patrzeć na Lisicki dzisiaj.
Poszedł taki stomp, bo Envy zrobiło błędy w early. Jeżeli będą szli równo, albo jak to mają w zwyczaju prowadzić w early to gra już nie będzie taka łatwa dla Immortals. Ja bym uważał, na pewno nie po takim kursie i jeszcze przed draftem.Ale powrót Sabiny! Polecam grać 2 mapa immortals @1.50 ( peffa)
Męczarnia z Thompsonem, wczoraj z Sandgrenem też łatwo nie było. Ja bym osobiście tego nie zagrałZverew 2-0 powinnien dać rade z Ruskim
i darmo hajsyDeportivo Capiata over 1.5 gola @4
I over 3.5 w meczu @1.9
Kubot/Melo @1,90 bet365
Gram od brata który siedzi w uk. Dla mnie to biorą, grają w końcu i playoffy, nie można do Ciebie pw wysłaćPoszedł taki stomp, bo Envy zrobiło błędy w early. Jeżeli będą szli równo, albo jak to mają w zwyczaju prowadzić w early to gra już nie będzie taka łatwa dla Immortals. Ja bym uważał, na pewno nie po takim kursie i jeszcze przed draftem.
P.S.
Gdzie masz ofertę live?
Dziękuje to już nie zagram ,dzięki za poprawienie mnieMęczarnia z Thompsonem, wczoraj z Sandgrenem też łatwo nie było. Ja bym osobiście tego nie zagrał
Mam bloka na PW już od kilku dobrych lat, napisałem w dziale administracji, może ściągną blokadę, ale to już od nich zależy. W poprzednich tygodniach Envy nie grało tak tragicznie, chyba że ten patch nowy tyle zmienił, ale nie sądzę. Z TSM wyglądali bardzo solidnie i tam mecz był na styku.Gram od brata który siedzi w uk. Dla mnie to biorą, grają w końcu i playoffy, nie można do Ciebie pw wysłać