a bo się trochę zaje**** trochę w akcji i oglądałem na kilka ekranów i nie wyłapałem. Ręka była widoczna, mocno odstająca od ciała, a myślałem, że zmienił decyzję, a on nawet jej nie podjął. Dla kogo to miał być karny ?oglądałem całą połowę i powiem ci, ze mecz 50/50, dla mnie sędzia zajebał strasznie rękę wszyscy widzieli a sędzia nie i nawet boczny mu nie pomógł patola jednym słowem
Oglądałem i nie mówię, że grają źle bo w 1 lidze bardziej walka fizyczna się liczy i zgranie w kluczowych momentach jakie będą w 2 połowie zobaczymy kto wygra dla mnie mecz 50/50 obecnieCo to jest w ogóle za argument? Wszyscy o tych juniorach. Oglądałeś mecz ze Stalą Mielec? Przegrali, ale zagrali solidnie, co to takie przekonanie o ich porażce. Może i ten mecz przegrają, ale grają dobrze i ledwie 4 juniorami w składzie, a nie całą jedenastką. Czasami nawet juniorzy dadzą więcej niż etatowi gracze. Ja mam w dupie, czy w składzie są juniorzy, żule, lekarze czy posłowie, jeśli są lepsi od przeciwników i nie dali podstaw do ich negatywnej oceny, to za samą nazwą nie wolno ich skreślać...
dla chrobregoa bo się trochę zaje**** trochę w akcji i oglądałem na kilka ekranów i nie wyłapałem. Ręka była widoczna, mocno odstająca od ciała, a myślałem, że zmienił decyzję, a on nawet jej nie podjął. Dla kogo to miał być karny ?
Pobrałem
50/50 i grasz 2:0? Rozumiem, że to zwykła czujka, bo teraz 50/50, a w drugiej połowie będzie inaczej, bo w bukmacherce jedyne logic to fck the logic ????Oglądałem i nie mówię, że grają źle bo w 1 lidze bardziej walka fizyczna się liczy i zgranie w kluczowych momentach jakie będą w 2 połowie zobaczymy kto wygra dla mnie mecz 50/50 obecnie
liczę na to, że chrobry tak w 60 min. strzeli ruch się odkryje i będzie 2:0 coś mi tak mówi no zobaczymy :]50/50 i grasz 2:0? Rozumiem, że to zwykła czujka, bo teraz 50/50, a w drugiej połowie będzie inaczej, bo w bukmacherce jedyne logic to fck the logic ????
Jednak Chrobry w 83 minRuch-Chrobry 0-0 kurs 2,5
Z fartem i do przodu ???? 1:0!Wisła Kraków @ 2,73
Krakowianie dużo więcej mają do zaoferowania w ofensywie. Warto spróbować więc próbuję.
Monaco 1,90
Monaco przegrywa 0-1, sprzedało kilku zawodników, ale dalej mają kim grać.