>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Dla takich sparingów jak Leicester - Gladbach naprawdę... nie warto umierać, buk sam wjeżdża z over 1,5 FT po 20 paru minutach, jedno wielkie drewno

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dla Rumunki, takiej defensorki to tak jakby sie set zaczal, Makarova to psychiczna delikatnie mowiac ciamajda, po takim kursie warto, jednakże wszystko zalezy od chęci Halep

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ogląda ktoś teraz Ruch z Chrobry? Czemu sędzia nie podyktował karnego? Chciał dać &quot;jedenastkę&quot;, a później się wycofał?

loj99 530

loj99

Użytkownik
Ogląda ktoś teraz Ruch z Chrobry? Czemu sędzia nie podyktował karnego? Chciał dać &quot;jedenastkę&quot;, a później się wycofał?
oglądałem całą połowę i powiem ci, ze mecz 50/50, dla mnie sędzia zajebał strasznie rękę wszyscy widzieli a sędzia nie i nawet boczny mu nie pomógł patola jednym słowem

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
a teraz Chrobry głogów polecam @2.40 Warto moim zdaniem skład ruchu to młodzi, mają zakaz wystawiania zawodników z transferów do 15 sierpnia więc nie ma kto grać, a ich przeciwnicy nowy trener każdy się chce pokazać zobaczymy. :]
Co to jest w ogóle za argument? Wszyscy o tych juniorach. Oglądałeś mecz ze Stalą Mielec? Przegrali, ale zagrali solidnie, co to takie przekonanie o ich porażce. Może i ten mecz przegrają, ale grają dobrze i ledwie 4 juniorami w składzie, a nie całą jedenastką. Czasami nawet juniorzy dadzą więcej niż etatowi gracze. Ja mam w dupie, czy w składzie są juniorzy, żule, lekarze czy posłowie, jeśli są lepsi od przeciwników i nie dali podstaw do ich negatywnej oceny, to za samą nazwą nie wolno ich skreślać...

Otrzymane punkty reputacji: +16
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom