opensparviere
Użytkownik
Panowie co ta u Raonica. Przegrał seta z Sockiem, warto coś w jego kierunku?
Nie polecamPanowie co ta u Raonica. Przegrał seta z Sockiem, warto coś w jego kierunku?
1-1 Jemerson, spora przewaga, transmisja ElevenMonaco 1,90
Monaco przegrywa 0-1, sprzedało kilku zawodników, ale dalej mają kim grać.
można lecieć z underem -1,5 gola @1,70 :]Oglądam początek w Chorzowie i zdziwię się strasznie jeżeli Chrobry tego nie wygra.
oglądałem całą połowę i powiem ci, ze mecz 50/50, dla mnie sędzia zajebał strasznie rękę wszyscy widzieli a sędzia nie i nawet boczny mu nie pomógł patola jednym słowemOgląda ktoś teraz Ruch z Chrobry? Czemu sędzia nie podyktował karnego? Chciał dać "jedenastkę", a później się wycofał?
Dzięki bo bym wpadł w tą pułapkę buków. W sumie patrząc na kursy na set i mecz można się było tego spodziewaćNie polecam
Co to jest w ogóle za argument? Wszyscy o tych juniorach. Oglądałeś mecz ze Stalą Mielec? Przegrali, ale zagrali solidnie, co to takie przekonanie o ich porażce. Może i ten mecz przegrają, ale grają dobrze i ledwie 4 juniorami w składzie, a nie całą jedenastką. Czasami nawet juniorzy dadzą więcej niż etatowi gracze. Ja mam w dupie, czy w składzie są juniorzy, żule, lekarze czy posłowie, jeśli są lepsi od przeciwników i nie dali podstaw do ich negatywnej oceny, to za samą nazwą nie wolno ich skreślać...a teraz Chrobry głogów polecam @2.40 Warto moim zdaniem skład ruchu to młodzi, mają zakaz wystawiania zawodników z transferów do 15 sierpnia więc nie ma kto grać, a ich przeciwnicy nowy trener każdy się chce pokazać zobaczymy. :]