>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
W pracy mam graczy,wszyscy grali grubą kasę na niego....ja to przy okazji,za drobne puściłem. Sam wyścig odbywa się godzinę drogi od mojego miasteczka.
Grać na jakiegoś konia i to jeszcze mocno to dla mnie skrajna głupota. No chyba, że jest info o jakiejś ustawce to co innego ;)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
W pracy mam graczy,wszyscy grali grubą kasę na niego....ja to przy okazji,za drobne puściłem. Sam wyścig odbywa się godzinę drogi od mojego miasteczka.
warto grać dobrego konia po kursie @4 tylko E/W, zawsze może przybiec 2 lub 3, a wtedy przynajmniej jest zwrot ;)

drexler 570

drexler

Użytkownik
Witam serdecznie. Ktoś oglądał konferencję Neymara i może mi przekazać co tam ciekawego mówił? Widziałem, że leciała konferencja live w tv, ale akurat spijałem piwko w Parku przy Bażantarni na Ursynowie. (Drexler pewnie wie gdzie to ;))
Wiem Jestem ciągle pod wrażeniem jak Ludwig/Walkenhorst znów dobrze grają,jaką formę przygotowały na MŚ i jak łatwo zlały główne faworytki Brazylijki.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Emina Bektas w Lexington ogarnia właśnie 3 mecz jako dog. Dzisiaj było ponad 6. A z przeciwniczką, którą dziś leje przegrała 2 tygodnie temu 6:2 6:3 ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
30 minut nie minęło w Union - Kiel w 2 bundes i 6 bramek już ????

Oglądałem do 0-1 później miałem moment przerwy, wracam i ten wynik

L 72

loozer21

Użytkownik
ale kpina mecz bulgaria turcja bulgaria wygrywa 2;0 w setach robi sie po 2 pozniej w tb maja 12;8 i przegrywaja 13;15 przeciez to ***** nie moze byc czyste takie cos boze swiety

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
ale kpina mecz bulgaria turcja bulgaria wygrywa 2;0 w setach robi sie po 2 pozniej w tb maja 12;8 i przegrywaja 13;15 przeciez to ***** nie moze byc czyste takie cos boze swiety
Jedno pytanko, to reprezentacj3 kobiet byly

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom