tomek80
Użytkownik
Drugi
Drugi
W pracy mam graczy,wszyscy grali grubą kasę na niego....ja to przy okazji,za drobne puściłem. Sam wyścig odbywa się godzinę drogi od mojego miasteczka.Tomek gra wyścigi konne czy mi ten browar za mocno uderzył i wzrok mnie myli? :grin:
Grać na jakiegoś konia i to jeszcze mocno to dla mnie skrajna głupota. No chyba, że jest info o jakiejś ustawce to co innegoW pracy mam graczy,wszyscy grali grubą kasę na niego....ja to przy okazji,za drobne puściłem. Sam wyścig odbywa się godzinę drogi od mojego miasteczka.
warto grać dobrego konia po kursie @4 tylko E/W, zawsze może przybiec 2 lub 3, a wtedy przynajmniej jest zwrotW pracy mam graczy,wszyscy grali grubą kasę na niego....ja to przy okazji,za drobne puściłem. Sam wyścig odbywa się godzinę drogi od mojego miasteczka.
Nerwowo, bo się zrobiło 9:6>9:10 ale siedziGrigelis/Kolar @1.88
Przy kursie 4, to średnio się e/w opłaca,ale wiadomo strata mniejsza.warto grać dobrego konia po kursie @4 tylko E/W, zawsze może przybiec 2 lub 3, a wtedy przynajmniej jest zwrot
Wiem Jestem ciągle pod wrażeniem jak Ludwig/Walkenhorst znów dobrze grają,jaką formę przygotowały na MŚ i jak łatwo zlały główne faworytki Brazylijki.
Jedno pytanko, to reprezentacj3 kobiet bylyale kpina mecz bulgaria turcja bulgaria wygrywa 2;0 w setach robi sie po 2 pozniej w tb maja 12;8 i przegrywaja 13;15 przeciez to ***** nie moze byc czyste takie cos boze swiety