W pracy mam graczy,wszyscy grali grubą kasę na niego....ja to przy okazji,za drobne puściłem. Sam wyścig odbywa się godzinę drogi od mojego miasteczka.
W pracy mam graczy,wszyscy grali grubą kasę na niego....ja to przy okazji,za drobne puściłem. Sam wyścig odbywa się godzinę drogi od mojego miasteczka.
Witam serdecznie. Ktoś oglądał konferencję Neymara i może mi przekazać co tam ciekawego mówił? Widziałem, że leciała konferencja live w tv, ale akurat spijałem piwko w Parku przy Bażantarni na Ursynowie. (Drexler pewnie wie gdzie to )
Litwa jeszcze coś tam gra, a Polska jest żałosna, faul za faulem i obrona jakby grali o mistrza Europy co najmniej :grin:
zamiast radosnej koszykówki jest męczenie buły :grin:
Emina Bektas w Lexington ogarnia właśnie 3 mecz jako dog. Dzisiaj było ponad 6. A z przeciwniczką, którą dziś leje przegrała 2 tygodnie temu 6:2 6:3 ????
ale kpina mecz bulgaria turcja bulgaria wygrywa 2;0 w setach robi sie po 2 pozniej w tb maja 12;8 i przegrywaja 13;15 przeciez to ***** nie moze byc czyste takie cos boze swiety
ale kpina mecz bulgaria turcja bulgaria wygrywa 2;0 w setach robi sie po 2 pozniej w tb maja 12;8 i przegrywaja 13;15 przeciez to ***** nie moze byc czyste takie cos boze swiety