Nie pisałem o wpłatach, pisałem do tych co nie wiedzą jak wypłacić. Na razie zostawiłem sobie trochę, liczę, że będę tylko wypłacałNo dobra, a wpłaty jak bedziesz robil?
I to jest dobry plan, tego się trzymamy.Nie pisałem o wpłatach, pisałem do tych co nie wiedzą jak wypłacić. Na razie zostawiłem sobie trochę, liczę, że będę tylko wypłacał
No i to jest odpowiedź, dziękuję ! ????Muguruza w formie, ale trawa to nie jest jej ulubiona nawierzchnia.
Ryba jest słabsza, ale forma dobra. Wniosek? Ni huhu nie ma value w tym becie , czysty hazard. :grin:
Lepsi tu ede mnie typują 2-0 dla faworytki, więc jak wejdzie gładko to proszę bez pretensji do mnie Ja nie lubię ryzyka i dokładnego wyniku nie gram przeciwko zawodnikom którzy się dobrze prezentują.No i to jest odpowiedź, dziękuję ! ????
wszedzie sie da ????Panowie gdzie jeszcze pogram , czy uchowal sie jeszcze jakis rodzynek bukmacherski nie skrzuywdzony przez rzad?
Widzisz pretensje zawsze mam tylko do siebie, bo:Lepsi tu ede mnie typują 2-0 dla faworytki, więc jak wejdzie gładko to proszę bez pretensji do mnie Ja nie lubię ryzyka i dokładnego wyniku nie gram przeciwko zawodnikom którzy się dobrze prezentują.
POWODZENIA ????Widzisz pretensje zawsze mam tylko do siebie, bo:
a) mogłem nie grać
b) mogłem nie grać
c) mogłem nie grać
i tak każda literka ????
Ps. Pograłem 2-0
A co gracie na nim? Jaka opinia?Do dafabet można wpłacać skrillem