Trochę pomęczył ten Jurek ale chyba jeden z ciekawszych betów dzisiaj.Jerzy Janowicz @1.63
Jana Cepelova @1.45![]()
3 asy w dwóch setach do wykręcenia przez Mugu. No ale to pograne dodatkowo.Idziesz w kierunku krótkiego meczu więc over asów nie za bardzo pasuje. Under DF jak najbardziej.
Wiem, ale od Pezia wymagam perełek3 asy w dwóch setach do wykręcenia przez Mugu. No ale to pograne dodatkowo.
Arsenal wygra od stanu 0:2 @ 3,11
Arsenal over 2,5 @1,71 w Uni. Sydney 2 razy z połowy swojej wyszło. Ogólnie Welbecka zmienic i Walcotta to powinno polecieć łatwo.
chciałem zagrać tak samo ale nie było Cepelowej w ofercie to dałem jakiegos Stebe a ten szybkie 2:0 w pałe...;/Trochę pomęczył ten Jurek ale chyba jeden z ciekawszych betów dzisiaj.
(Nie wierzę że to pisze o Janowiczu xD)
Tak chciałem napisać ale po 2 secie to cie serdecznie pierdole Jurek![]()
Ok, więcej takich głupich typów nie będzie!Wiem, ale od Pezia wymagam perełek![]()
Wiesz co, ciężko mi taki typ skomentować bo mam pograną Muguruze. No ale jeśli już miałbym obstawiać to przewiduje win Hiszpanki 4-5 gemami, to handi jest spore, 6-3 6-3 wystarczy. Wydaje się OK, ale tak jak mówię, dla mnie Garbine wygrywaPezio , a co sądzisz o Rybarikova +6,5 gemow handi do AKO ?