Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ja przed chwilą na 1xbet wypłacałem metodą Rapid Transfer by Skrill. Opcja jest dostępna tylko w wersji moblinej. Bez problemu kasa po chwili na ląduje na skrillu.
Ja przed chwilą na 1xbet wypłacałem metodą Rapid Transfer by Skrill. Opcja jest dostępna tylko w wersji moblinej. Bez problemu kasa po chwili na ląduje na skrillu.
Muguruza w formie, ale trawa to nie jest jej ulubiona nawierzchnia.
Ryba jest słabsza, ale forma dobra. Wniosek? Ni huhu nie ma value w tym becie , czysty hazard. :grin:
Lepsi tu ede mnie typują 2-0 dla faworytki, więc jak wejdzie gładko to proszę bez pretensji do mnie Ja nie lubię ryzyka i dokładnego wyniku nie gram przeciwko zawodnikom którzy się dobrze prezentują.
Lepsi tu ede mnie typują 2-0 dla faworytki, więc jak wejdzie gładko to proszę bez pretensji do mnie Ja nie lubię ryzyka i dokładnego wyniku nie gram przeciwko zawodnikom którzy się dobrze prezentują.