Serio tam trzeba przesylac zdjecie swojej twarzy do weryfikacji? Oni chyba tam bazują na ruskich standardach 1xbetZakładasz konto na www, kupujesz kartę i zasilasz konto. Wpłacasz na xbet, wygrywasz kasę i wypłacasz na konto paysafecard.
Naprostujcie mnie jeżeli się mylę.
Możesz też wpłacić mająć samą kartę, ale wtedy nie wypłacisz poza tym tak jest bezpieczniej dla Twoich pieniędzy.
Jan Mertl 1 set @2.09
????Mertl +2.5 gema w 1. secie @ 1.81
bez komentarza.Postawił się na returnie w pierwszym gemie i to wszystko :?
Co za rozczarowanie.dzień dobry!
C.-M. Stebe 1. set @ 1.81
czwartek dzis.
dwa tenisowe strzały naC.-M. Stebe 1. set @ 1.81
Widzę że pracujesz na miano forumowego śmieszka ;] Nie oglądam tenisa, nie śledzę i nie znam się. Bazuje czysto na statystykach. Nie wiem czy Muguruza łatwo odpuszcza sety, jakie ma słabe mocne strony tym bardziej nie znam jej rywalki. Zapytałem o opinię, dostałem sarkastyczną odpowiedź - brawo Ty ????
Czy trafi dzisiaj mnie piorun?
To jak się na tym nie znasz to po co chcesz obstawiać ?Widzę że pracujesz na miano forumowego śmieszka ;] Nie oglądam tenisa, nie śledzę i nie znam się. Bazuje czysto na statystykach. Nie wiem czy Muguruza łatwo odpuszcza sety, jakie ma słabe mocne strony tym bardziej nie znam jej rywalki. Zapytałem o opinię, dostałem sarkastyczną odpowiedź - brawo Ty ????
przecież nikt Ci nie da na tacy w 100% pewnej informacji że Garbine wygra 2-0...Widzę że pracujesz na miano forumowego śmieszka ;] Nie oglądam tenisa, nie śledzę i nie znam się. Bazuje czysto na statystykach. Nie wiem czy Muguruza łatwo odpuszcza sety, jakie ma słabe mocne strony tym bardziej nie znam jej rywalki. Zapytałem o opinię, dostałem sarkastyczną odpowiedź - brawo Ty ????
Wiem mordo, chodziło mi o opinię mniej wiecej. Na 100% to możesz powiedzieć że Twoja dziewczyna/żona jest kobietą (ale w sumie w dzisiejszych czasach i to nie jest pewne).przecież nikt Ci nie da na tacy w 100% pewnej informacji że Garbine wygra 2-0...
szukaj TUTAJ
Muguruza w formie, ale trawa to nie jest jej ulubiona nawierzchnia.Wiem mordo, chodziło mi o opinię mniej wiecej. Na 100% to możesz powiedzieć że Twoja dziewczyna/żona jest kobietą (ale w sumie w dzisiejszych czasach i to nie jest pewne).
Orientujesz sie czy wypłata z paysafecard na skrill jest darmowa?Zakładasz konto na www, kupujesz kartę i zasilasz konto. Wpłacasz na xbet, wygrywasz kasę i wypłacasz na konto paysafecard.
Naprostujcie mnie jeżeli się mylę.
Możesz też wpłacić mająć samą kartę, ale wtedy nie wypłacisz poza tym tak jest bezpieczniej dla Twoich pieniędzy.