Wyslalem zatem priv na ktorym mozesz napisac co i jak. Tutaj temat zamkniety.
P.S dodalem Ci reputke bo wczoraj zebrales o nia a ja pisalem ze Ci ja dodam, bo za chwile mi powiesz ze sie nie wywiazuje z danego slowa.
P.S 2 nie wymadrzam sie tylko pisze o faktach i rzeczach o ktorych mowia profesjonalni gracze. Gracze ktorzy sa na Amerykanskich forach,milionerzy, w Las Vegas, wystepuja w BBC i innych telewizjach mowiac o typach co i jak. Ost dalem artykul o wlascicielu 5Dimes, gosciu ktory w wywiadzie mowi jak dziala linia, jak buki reaguja na stawki i inne podobne, krotko mowiac informacja z pierwszej reki ale widac wiekszosc osob na forum wie lepiej niz zalozyciele samych kasyn. Wydawaloby sie glupie ze mowi o sekretach firm bukmacherskich, ale nie dziwie mu sie bo znajac ego co niektorych na takich forach jak te, to i tak nie pojda po rozum do glowy i dla nich takie informacje beda bez sensu
Taj
Link co juz kiedys podawalem. Gosc zarobil miliony na obstawianiu, i od takich trzeba sie uczyc.Nigdzie nie jest napisane ze "made by ATP_Open". Wielu pisalo ze po meczu to kazdy madry itp i ze bez sensu wyciagac wnioski. Chyba lepiej pozno niz wcale co nie?. To samo w temacie ustawy, pier...jedno po drugim o
skrilla az sami Admini doszli do wniosku ze to pier.. nie ma sensu i zrobili osobny temat, bez podwajajacych sie pytan w kolko o to samo. I bardzo dobrze ze zrobili bo chociaz moze lad i porzadek bedzie.
Co do Ciebie, to juz drugi raz mamy taka sprzeczke i juz drugi raz zaczynasz z obelgami i to wlasnie po polnocy. Nie wiem czy dalej Cie trzyma przegrana na Wawrince co niby postawiles caly dom pod zastaw, a za chwile powiesz ze grales "za drobne". Wyluzuj chlopie bo sie rzucasz jak nie wiem kto i to bez podstawnie. Napisalem prywatna wiadomosc ze mozesz napisac jak masz cos do mnie bez zasmiecania tematu tutaj, ale widze nie masz odwagi. Krowa co duzo ryczy malo mleka daje widac sie spelnia.
Pozdro.
P.S.3 Dla tych co ogladaja filmik, public teams = nasza pospolita forumkowa "masowka"