>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
spadnie deszcz po @1.60 do gry
Ja mam inny zaklad jak ktos chce pograc:p
Ile niefaworytow wygra jutro? Dzisiaj bylo to 5 na 31 meczy w ATP.
Takze zeby nie bylo latwo to Over 6.5 @ 1.9, Under 6.5 @ 1.9 na jutro.
Niefaworyt licze jako wyzszy kurs na linie koncowa.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
pogodze was najlepsza opcja ryska z dawvidem to over 3.5 seta&gt; david seta urwie nie ma opcji ale rychu na trawie juz nie raz pokazal moc.
Żebyś się nie przejechał ???? Ferrer w tym sezonie dno na serwisie, przegrywał już z miernotami, a Rysiek nie gra wcale tak źle w ostatnich tygodniach.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
hahaha chyba za szybko chwaliłem ten 1xbet, dzisiaj rano wpłaciłem bez problemu, teraz chcę wypłacić to co wygrałem i już jest problem. Mianowicie każą mi spełnić warunki bonusowe. Nie wiem o jaki bonus chodzi. Grałem tylko za swoje więc nie wiem ocb. Ktoś miał taki problem z nimi i rozwiązał??

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
no portoryko i nba summer league. plus Dominikana to fakt.
W Dallas dla lubiacych overki to mozna sprobowac over. Bedzie na styk Ja czekalem na 170 i under ale sie nie doczekam.
@Down, Sharapova &quot;uciszyli&quot; to kto wie. Azarenka moze tez ma cos za uszami wiec woli nie wyc.
i na styk 76:86...162...ostrzegalem ale weszlo jak ktos pogral. w HT 159 linia. w pre 158.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
hahaha chyba za szybko chwaliłem ten 1xbet, dzisiaj rano wpłaciłem bez problemu, teraz chcę wypłacić to co wygrałem i już jest problem. Mianowicie każą mi spełnić warunki bonusowe. Nie wiem o jaki bonus chodzi. Grałem tylko za swoje więc nie wiem ocb. Ktoś miał taki problem z nimi i rozwiązał??
A masz przyznany bonus?

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
A masz przyznany bonus?
właśnie ogarnąłem, że przyznano mi jakieś 5 punktów bonusowych w ramach akcji &quot;BEAT 1XBET OFFER&quot;

Nie wiem czy to o to chodzi. Nigdzie natomiast nie ma regulaminu tego ani też nie wiem jak wykorzystać te punkty.

Kojarzysz może ocb?

lobot 644

lobot

Użytkownik
właśnie ogarnąłem, że przyznano mi jakieś 5 punktów bonusowych w ramach akcji &quot;BEAT 1XBET OFFER&quot;
Nie wiem czy to o to chodzi. Nigdzie natomiast nie ma regulaminu tego ani też nie wiem jak wykorzystać te punkty.
Kojarzysz może ocb?
obracasz to w kasynie na gierkach
1xgry

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi

Kojarzysz może ocb?
Ale czy dali Ci bonus od depozytu?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom