Że niby Rysiek może przegrać ze słabym Ferrerem na trawie? Jakoś mi się nie chce w to wierzyćWywal Ryśka po 1.16 dodaj Daniela Taro z Handi i to wejdzie jak pierwszy browar.
spadnie deszcz po @1.60 do grymacie jakas w miare peffke na jutro z tenisa ?
Żebyś się nie przejechał ???? Ferrer w tym sezonie dno na serwisie, przegrywał już z miernotami, a Rysiek nie gra wcale tak źle w ostatnich tygodniach.pogodze was najlepsza opcja ryska z dawvidem to over 3.5 seta> david seta urwie nie ma opcji ale rychu na trawie juz nie raz pokazal moc.
Na szybko Rybarikova win. @1,3 i Pironkova 2:0 @1,6 to jutro będzie bet dnia jak to mówią na forum Więcej typów z tenisa podam jutro.macie jakas w miare peffke na jutro z tenisa ?
i na styk 76:86...162...ostrzegalem ale weszlo jak ktos pogral. w HT 159 linia. w pre 158.no portoryko i nba summer league. plus Dominikana to fakt.
W Dallas dla lubiacych overki to mozna sprobowac over. Bedzie na styk Ja czekalem na 170 i under ale sie nie doczekam.
@Down, Sharapova "uciszyli" to kto wie. Azarenka moze tez ma cos za uszami wiec woli nie wyc.
A masz przyznany bonus?hahaha chyba za szybko chwaliłem ten 1xbet, dzisiaj rano wpłaciłem bez problemu, teraz chcę wypłacić to co wygrałem i już jest problem. Mianowicie każą mi spełnić warunki bonusowe. Nie wiem o jaki bonus chodzi. Grałem tylko za swoje więc nie wiem ocb. Ktoś miał taki problem z nimi i rozwiązał??
Ale czy dali Ci bonus od depozytu?właśnie ogarnąłem, że przyznano mi jakieś 5 punktów bonusowych w ramach akcji "BEAT 1XBET OFFER"
Nie wiem czy to o to chodzi. Nigdzie natomiast nie ma regulaminu tego ani też nie wiem jak wykorzystać te punkty.
Kojarzysz może ocb?
dzięki za info, zaraz spróbuję się tego pozbyć na ruletce, ale to jeśli o to im chodzi to jakiś niezły idiotyzmobracasz to w kasynie na gierkach
1xgry