artorrotorro
Użytkownik
Widać po Ruskich, że oni sami nie wiedzą co się dzieje. Przyjęcia nie ma bo Kuba sieka serwisem niemiłosiernie, bloku też zero. Niezłe jaja ????
Siatkówka plażowa - Porec Major
Hermannova/Slukova vs Betschart/Huberli 1 @ 1.70
Alison/Bruno vs Brunner/Patterson 1 @ 1.20
@ 2.04 Dafabet
Pograłem 4fun 3:0 dla Kuby w pierwszym secie za dyszkę ale chyba mało kto wierzył, że Ruscy nie wyjdą w ogóle na ten mecz. W fazie grupowej było 3:0 dla Rosji (30, 17, 14).Zaraz się znajdą eksperci, którzy grali Kubę, bo przecież Rosja nie była aż takim faworytem Jaja jak berety, wszystkiego bym się spodziewał, ale nie tego, że RUSCY, nie mogą nikogo BLOKIEM zatrzymać :?
Świetne porównanie! =)kubańce się bawią, a ruskie zgrzane jak piwo na festynie ????
to są młodziki tu wszystko możliwe Ruscy byli faworytem i to mocnym jednakże wczoraj też każdy śpiewał że Hiszpanie U21 biorą na luzie:grin:Zaraz się znajdą eksperci, którzy grali Kubę, bo przecież Rosja nie była aż takim faworytem Jaja jak berety, wszystkiego bym się spodziewał, ale nie tego, że RUSCY, nie mogą nikogo BLOKIEM zatrzymać :?
Mi się wydaje, że to kwestia jednego wygranego seta dla Ruskich, później już samo pójdziePograłem 4fun 3:0 dla Kuby w pierwszym secie za dyszkę ale chyba mało kto wierzył, że Ruscy nie wyjdą w ogóle na ten mecz. W fazie grupowej było 3:0 dla Rosji (30, 17, 14).
bez nerwów w 13minut, nie to co jakieś plażowea ja na przekór, Kuba 3-0 @5
2 set wygra Kuba @1.55
kurs był dobrze wystawiony, takie jaja raz na rok ????Ktoś tu kiedyś na forum pisał, że buki kompletnie się gubią w siatkówce młodych (zwłaszcza kobiet). Tutaj też chyba kurs początkowy 1,07 to nieporozumienie.