>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Okej, jest perełka.

Czechy - USA @1.90 iforBet

Ostatni bet dzisiaj, to musi wejść. Czesi na razie wielkie G, ale zaraz mam nadzieję Milik się spasuje + joker pojedzie więc muszą wygrać. W tej chwili -3, ale Milik zaraz ogarnie sam sprawę. Ogólnie Czesi dzisiaj mega problemy sprzętowe.

Ta &quot;perelka&quot; jest z handicapem 0:2

K 29

kiczny

Użytkownik
Okej, jest perełka.

Ostatni bet dzisiaj, to musi wejść. Czesi na razie wielkie G, ale zaraz mam nadzieję Milik się spasuje + joker pojedzie więc muszą wygrać. W tej chwili -3, ale Milik zaraz ogarnie sam sprawę. Ogólnie Czesi dzisiaj mega problemy sprzętowe.
Kończ waść, wstydu oszczędź!
Topisz jak głupi.

Lalu85 czy jak mu tam, zakładał konta na babcie a teraz pewnie mu Uni nie chce wyplacic czytajac wiadomosci wczorajsze na logike. ????

lobot 644

lobot

Użytkownik
Okej, jest perełka.

gada ze perelka i sie zasugerowalem tym... po co ja gram takie cos na czym sie nie znam w ogole. artorro ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Milik jeździ dziś na motorze czy rowerze? Bo różnicy chyba żadnej by nie było.
Lepiej niech się już ten Wimbl zacznie ????

zegee 51

zegee

Użytkownik
Panowie, czy jest ktos w stanie pomoc ogarnac konto na bet365/unibet ? Nie mam znajomych w UK lub w innych panstwah gdzie te strony sa &quot;legalne&quot; Prosze o wiadomosc prywatna, dzieki !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom