ksznicz
Użytkownik
Aaaaa... no tak. Już sobie przypominam =)Jak zbanowany, po prostu go nie ma ????
Dziękuję za odświeżenie mi pamięci =) Panowie, Underowcy - cóż ma teraz?
Aaaaa... no tak. Już sobie przypominam =)Jak zbanowany, po prostu go nie ma ????
tak na szybko to poczekac na 1sza kwarte w gsw, troszke podgonia moze dla pokazania sie, a pozniej underek.Aaaaa... no tak. Już sobie przypominam =)
Dziękuję za odświeżenie mi pamięci =) Panowie, Underowcy - cóż ma teraz?
Coritiba - Sport Recife 2 @4.45
Seria A za godzinke
te mecze to komedia ???? Sprawdzalem wyniki i Pelikans 66:95. Cala ta otoczka o draft, zapewnienia tych mlodych w wywiadach ze beda grac mega, ze kazdy mecz jakby o mistrzostwo, ze to dla nich szansa i nie zmarnuja....a przychodzi mecz i robi sie 66:95 hahaha. Ale Amerykanie lubia takie cos takze dla nich to jak woda na mlyn.Lakers @ 2.8
W ramach eksperymentu, za niewielka stawke. Kurs na Kings z 2.4 spadl do 1.4 w kilka godzin. Wszyscy wala gruby $$ na Kings bo w ekipie z LA nie zagra czolowy gracz. Te sparingi odbywaja sie w Las Vegas. Smierdza mi te mecze na kilometr. Tam na bank Vegas macza paluchy i sa walki wiec w ramach eksperymentu za drobne probuje.
kolejny quality becik z forumka ????Na Regatas kurs 3 z Lorenzo haha. Regatas dostalo 2 razy po 25+ w 2 meczach, a teraz kurs 3 i ze niby wlasna hala cos zmieni.... ???? Jeski Regatas wygra dzis to bedzie smiech na sali.
Dopiero 2ga kwarta spokojnie.kolejny quality becik z forumka ????
przez 4min 0 buckers i 0/2 ft dobre te san loranzo
5:20 i leci dalej, czy pobiją rekord do jajka ???? ?Dopiero 2ga kwarta spokojnie.
http://www.wyniki.com/mecz/f3N1gUdm/#szczegoly-meczu Gorzej niz tu nie bedzie5:20 i leci dalej, czy pobiją rekord do jajka ???? ?
6:23min no bucketkolejny quality becik z forumka ????
przez 4min 0 buckers i 0/2 ft dobre te san loranzo
Nie ogladales 2 meczy..w minute robilo sie z 50:50 na 50:59...dla Lorenzo, 3 trojki pod rzad, i to nie jedna taka seria. Lorenzo jesli chce to powininni ogarnac. Pytanie tylko czy chca, i wnioskuje ze chca chociaz 1sza polowa na to nie wskazuje.6:23min no bucket
perfektto do pogrania overka w kwarcie ????
Dobra ja już pograłem od pana over 21.5 i over 11.5Nie ogladales 2 meczy..w minute robilo sie z 50:50 na 50:59...dla Lorenzo, 3 trojki pod rzad, i to nie jedna taka seria. Lorenzo jesli chce to powininni ogarnac. Pytanie tylko czy chca, i wnioskuje ze chca chociaz 1sza polowa na to nie wskazuje.
over 21.5 i 11.5 na jakie zdarzenia?Dobra ja już pograłem od pana over 21.5 i over 11.5
Noc dla mnie skonczona, dobra porada dobranoc ????
no i planowo. Ja bralem 181.5 na live. Mam nadzieje ze ktos tez pogral. 165 koncowy wynik. W 1szej ladnie podrzucili a pozniek patologia.tak na szybko to poczekac na 1sza kwarte w gsw, troszke podgonia moze dla pokazania sie, a pozniej underek.
P.S. Teraz Lakers z 8:0 w 3ciej kwarcie na 15:24 ???? Zeby nie bylo, nie mam pogranego tego meczu.Lakers @ 2.8
W ramach eksperymentu, za niewielka stawke. Kurs na Kings z 2.4 spadl do 1.4 w kilka godzin. Wszyscy wala gruby $$ na Kings bo w ekipie z LA nie zagra czolowy gracz. Te sparingi odbywaja sie w Las Vegas. Smierdza mi te mecze na kilometr. Tam na bank Vegas macza paluchy i sa walki wiec w ramach eksperymentu za drobne probuje.