>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
6ty dzien wimbledonu i znowu 3 niespodzianki tylko.Under 4 izi:p.Coraz mniej i mniej niespodzianek aczkolwiek na poniedzialek mam taka linie:p:p:p
ATP &amp; WTA( ile niefaworytow wygra na 16 spotkan lacznie)
Over 4.5 @ 2.75
Under 4.5 @ 1.4
P.S. W Poniedzialek szykuje sie duzo &quot;faworytow&quot;ktorzy odpadna, ale linia wystawiona under 4.5 dla naiwnych po 1.4:p
Seria ATP&amp;WTA: 3-&gt;3-&gt;???
A jednak, 3 niespodzianki tylko, w tym masowki pograne na Nadala:p. Linia zle wystawiona, ale kurs dobrze. Dzisiaj juz malo meczy wiec zabawa dobiega konca.
p.s. ide poczytac temat bo musial byc humor odnosnie meczu Nadala:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Widzę, że znalazłem sojusznika underowca. Muszę się temu blizej przyjrzeć :razz:
Wszyscy Underowcy laczcie sie!:p
Jak juz o ustawionych meczach to jsk pisalem kto pogral handi na Tunezje w pre ten zadowolony:p.Po raz 3ci na tych mistrzostwach taki sam scenariusz...nie trzeba byc madrym zeby to dostrzec.Mlode Serbki U20 pewnie zbieraja na waciki.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Można byłoby założyć wspólny temat dla underowców i podawanie swoich wyselekcjonowanych typów ????
oooo dobry pomysl. Mozna zrobic w temacie statystyk. &quot;Underowcy z wielu sportow&quot; Jak ktos zainteresowany niech pisze na priv do mnie.
Pozniej mozna zrobic jakies turnieje cudawianki fight Underowcy vs Overowcy vs Handicaperowcy ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
oooo dobry pomysl. Mozna zrobic w temacie statystyk. &quot;Underowcy z wielu sportow&quot; Jak ktos zainteresowany niech pisze na priv do mnie.

Pozniej mozna zrobic jakies turnieje cudawianki fight Underowcy vs Overowcy vs Handicaperowcy ????
Wchodzę w ciemno. 90%, a nawet więcej piłka nożna.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Późno, bo późno, ale daje na 1:30.
Under 2,5
Confianca - ASA - 1,67 (Serie C, Brazylia).
Goście 2-2 jeśli chodzi o linię 2,5, ale dwa razy po 3:0 dostawali z mocniejszymi rywalami. Tutaj liczę na wyrównany poziom i max 1:1.

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
mi jakoś zawsze bliżej do overu niż underu w piłce nożnej, bo nawet w tym doliczonym czasie zawsze jest nadzieja, że coś wpadnie, że bramkarz pójdzie na rzut rożny, a tak z underem czasem po pierwszej połowie już jesteśmy przegranymi ????

piotrex007 118,1K

piotrex007

Użytkownik
mi jakoś zawsze bliżej do overu niż underu w piłce nożnej, bo nawet w tym doliczonym czasie zawsze jest nadzieja, że coś wpadnie, że bramkarz pójdzie na rzut rożny, a tak z underem czasem po pierwszej połowie już jesteśmy przegranymi ????
To wiadomo, że z psychologicznego punktu widzenia lepszy jest over, bo grać under, oglądać mecz i przy dobrych okazjach cieszyć się, że bramka nie padła? Jakoś tak dziwnie ???? Sam swego czasu grałem tylko overy tzn. jak mecz wydawał mi się 50/50 albo nawet underowy, to po prostu nie grałem, potem zacząłem grać undery w koszykówce też, ze zmiennym szczęściem, ale przekonałem się, że nie tylko over jest w cenie :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom