nowikjr
Użytkownik
co za kosmos, każdy mecz mega wyrównany, decyduję się coś postawić i do przerwy przegrywają 24 PUNKTAMI ????za godzinę
New Orleans Pelicans @ 2.6
co za kosmos, każdy mecz mega wyrównany, decyduję się coś postawić i do przerwy przegrywają 24 PUNKTAMI ????za godzinę
New Orleans Pelicans @ 2.6
próbujesz być śmieszny czy mówisz serio?Moze sie odwroci jeszcze
Oj, wszedłeś na KOSMICZNY level optymizmu tym postem :jezora:Moze sie odwroci jeszcze
człowieku tu są 10 minutowe kwarty a nie 12, to raz, a dwa tu jest wolne tempo i ceglarnia, więc to wgl nie ma bata, w normalnym meczu NBA ok ale nie tuIle to razy w nba takie straty odrabiali...
A jednak, 3 niespodzianki tylko, w tym masowki pograne na Nadala. Linia zle wystawiona, ale kurs dobrze. Dzisiaj juz malo meczy wiec zabawa dobiega konca.6ty dzien wimbledonu i znowu 3 niespodzianki tylko.Under 4 izi.Coraz mniej i mniej niespodzianek aczkolwiek na poniedzialek mam taka linie
ATP & WTA( ile niefaworytow wygra na 16 spotkan lacznie)
Over 4.5 @ 2.75
Under 4.5 @ 1.4
P.S. W Poniedzialek szykuje sie duzo "faworytow"ktorzy odpadna, ale linia wystawiona under 4.5 dla naiwnych po 1.4
Seria ATP&WTA: 3->3->???
Widzę, że znalazłem sojusznika underowca. Muszę się temu blizej przyjrzeć :razz:
Wszyscy Underowcy laczcie sie!Widzę, że znalazłem sojusznika underowca. Muszę się temu blizej przyjrzeć :razz:
Można byłoby założyć wspólny temat dla underowców i podawanie swoich wyselekcjonowanych typów ????
oooo dobry pomysl. Mozna zrobic w temacie statystyk. "Underowcy z wielu sportow" Jak ktos zainteresowany niech pisze na priv do mnie.Można byłoby założyć wspólny temat dla underowców i podawanie swoich wyselekcjonowanych typów ????
Wchodzę w ciemno. 90%, a nawet więcej piłka nożna.oooo dobry pomysl. Mozna zrobic w temacie statystyk. "Underowcy z wielu sportow" Jak ktos zainteresowany niech pisze na priv do mnie.
Pozniej mozna zrobic jakies turnieje cudawianki fight Underowcy vs Overowcy vs Handicaperowcy ????
To wiadomo, że z psychologicznego punktu widzenia lepszy jest over, bo grać under, oglądać mecz i przy dobrych okazjach cieszyć się, że bramka nie padła? Jakoś tak dziwnie ???? Sam swego czasu grałem tylko overy tzn. jak mecz wydawał mi się 50/50 albo nawet underowy, to po prostu nie grałem, potem zacząłem grać undery w koszykówce też, ze zmiennym szczęściem, ale przekonałem się, że nie tylko over jest w cenie :jezora:mi jakoś zawsze bliżej do overu niż underu w piłce nożnej, bo nawet w tym doliczonym czasie zawsze jest nadzieja, że coś wpadnie, że bramkarz pójdzie na rzut rożny, a tak z underem czasem po pierwszej połowie już jesteśmy przegranymi ????