13tristan37
Użytkownik
pelikany to takie gowniaki, ze oczy mi odpadają, jacy oni są ujowi
Jakoś tak dziwnie? Przecież ja tak mam ????To wiadomo, że z psychologicznego punktu widzenia lepszy jest over, bo grać under, oglądać mecz i przy dobrych okazjach cieszyć się, że bramka nie padła? Jakoś tak dziwnie ???? Sam swego czasu grałem tylko overy tzn. jak mecz wydawał mi się 50/50 albo nawet underowy, to po prostu nie grałem, potem zacząłem grać undery w koszykówce też, ze zmiennym szczęściem, ale przekonałem się, że nie tylko over jest w cenie :jezora:
i działa to też w drugą stronę, jak są gole mamy 2-0 czy 1-1 do ht przy overku 2.5 jest bardzo dobry kurs na underale grajac under z kazda minuta rosnie kurs na over , kontrę , a u was overowcow z kazda minuta bez goli spada na under do kontry ????
Dokładnie. przy live najlepszym momentem jest zagranie under zaraz po strzelonej bramce. Osobie z overem czas gra na jej korzyść wraz z rosnącym kursem, dopóki nie padnie następna bramka.ale grajac under z kazda minuta rosnie kurs na over , kontrę , a u was overowcow z kazda minuta bez goli spada na under do kontry ????
my nie oczekujemy bramek , my podziwiamy gre w obronie , parady brmkarskie ????To wiadomo, że z psychologicznego punktu widzenia lepszy jest over, bo grać under, oglądać mecz i przy dobrych okazjach cieszyć się, że bramka nie padła? Jakoś tak dziwnie ???? Sam swego czasu grałem tylko overy tzn. jak mecz wydawał mi się 50/50 albo nawet underowy, to po prostu nie grałem, potem zacząłem grać undery w koszykówce też, ze zmiennym szczęściem, ale przekonałem się, że nie tylko over jest w cenie :jezora:
ufff przynajmniej na 0, ale mecz tragedia, sorryNOP under 70.5 @ 2
Upomnij się jutro o reputkę, bo zachęcony Twoim typem "złapałem" u68,5 i też wszedł, ale już nie mogę dać reputek, więc musisz czekać do jutra :]ufff przynajmniej na 0, ale mecz tragedia, sorry
Szkoda, dwa krążki w końcówce i skoczyło się chyba 2:4. Liczymy na Brazylię ????Under 5,5 Gold U-16 - Royal U-16 (hokej) za drobne - 1,75. Grają 2x25 czyli o 10 minut krócej niż 3x20. W tym jedynie upatruje szansę, bo jedynie to czyste statystyki, żadnej znajomościz tego meczu.
Jak zbanowany, po prostu go nie ma ????Dobry wieczór Panie i Panowie!
Tomek zbanowany? :/ Toż prawie niemożliwe.
Co prawda dzisiaj cały dzień w robocie, ale jeszcze zerknąć na składy w Portoryko kusi ^^
Dzisiaj Fajardo z dziadkami w składzie pewnie nie poradzi sobie na wyjeździe. Goście to dobrzy zawodnicy, ale w podeszłym wieku, więc nawet jeśli by mieli zdrowie konia, to 3 mecz na przestrzeni 4 dni po 35 minut to imho trochę za dużo jak na ich zdrowie i formę.
L. Fernandez - A. Wozniak
Typ: Fernandez wygra pierwszego seta
Kurs: 4,0 w STS