>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
To wiadomo, że z psychologicznego punktu widzenia lepszy jest over, bo grać under, oglądać mecz i przy dobrych okazjach cieszyć się, że bramka nie padła? Jakoś tak dziwnie ???? Sam swego czasu grałem tylko overy tzn. jak mecz wydawał mi się 50/50 albo nawet underowy, to po prostu nie grałem, potem zacząłem grać undery w koszykówce też, ze zmiennym szczęściem, ale przekonałem się, że nie tylko over jest w cenie :jezora:
Jakoś tak dziwnie? Przecież ja tak mam ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
ale grajac under z kazda minuta rosnie kurs na over , kontrę , a u was overowcow z kazda minuta bez goli spada na under do kontry ????

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
zawsze też mam dylemat przy btsach jeśli grać na tak to potem oglądasz mecz i jak już strzeli drużyna A i potem mają sytuacje to zazwyczaj myślę, że mogliby nie strzelić, bo jak wpakują drużynie B to tamci oleją mecz, bo po co grać jak przegrywasz 2/3-0 a tak przy 1-0 cały czas myślisz o tym 1 punkcie
ale myślę też że drużyna A przy 2/3-0 sobie już wyluzuje i może jakiegoś babola sobie dadzą wpuścić ????
ot takie nocne rozkminy przy browarku ;)

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
ale grajac under z kazda minuta rosnie kurs na over , kontrę , a u was overowcow z kazda minuta bez goli spada na under do kontry ????
i działa to też w drugą stronę, jak są gole mamy 2-0 czy 1-1 do ht przy overku 2.5 jest bardzo dobry kurs na under
tak samo jak w koszu narzucają do ht to linia na under urosła i czasem możesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, bo masz powiedzmy +10 linie większą od tej Twojej początkowej a nóż wejdzie i jedno i drugie :p

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Dokładnie. przy live najlepszym momentem jest zagranie under zaraz po strzelonej bramce. Osobie z overem czas gra na jej korzyść wraz z rosnącym kursem, dopóki nie padnie następna bramka.

Dlatego często wypatruje okazji, nawet w takich overowych ligach jak australijska czy islandzka i udaje się undery ustrzelić.

Otrzymane punkty reputacji: +12
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
To wiadomo, że z psychologicznego punktu widzenia lepszy jest over, bo grać under, oglądać mecz i przy dobrych okazjach cieszyć się, że bramka nie padła? Jakoś tak dziwnie ???? Sam swego czasu grałem tylko overy tzn. jak mecz wydawał mi się 50/50 albo nawet underowy, to po prostu nie grałem, potem zacząłem grać undery w koszykówce też, ze zmiennym szczęściem, ale przekonałem się, że nie tylko over jest w cenie :jezora:
my nie oczekujemy bramek , my podziwiamy gre w obronie , parady brmkarskie ????

piotrex007 118,1K

piotrex007

Użytkownik
Wszystko sprowadza się właśnie do tego, żeby szukać value :jezora: Np. mi parę razy zdarzało zachować się jak totalny amator. Chciałem zagrać over 2,5 w meczu po kursie 1,5 np., ale nie zdążyłem przed meczem, wchodzę na live, 5. minuta i pierwsza bramka, myślę &quot;kurde, nie zdążyłem, ale to zagram wyższą linię&quot; i grałem over 3,5 po kursie 1,57 np. a potem koniec meczu, wynik 2:1 :jezora: Więc kwestia tego, żeby właśnie takich akcji nie odstawiać, bo ja na wiele takich amatorskich akcji, w 90% wychodziłem źle, bo wiadomo, że zawsze zdarzały się mecze, gdzie były kanonady :jezora:

M 92

macko5000

Użytkownik
ciekawe co tomek80 by zagrał dziś, pewnie by trafił jakieś ako ????
powinien być taki czyściec dla zbanowanych, podaliby moderatorowi ako minumun 3 i moderator szybko by to tu wstawil i jak wejdzie to odwiesza im się bana xD

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Under 5,5 Gold U-16 - Royal U-16 (hokej) za drobne - 1,75. Grają 2x25 czyli o 10 minut krócej niż 3x20. W tym jedynie upatruje szansę, bo jedynie to czyste statystyki, żadnej znajomościz tego meczu.
Szkoda, dwa krążki w końcówce i skoczyło się chyba 2:4. ⛔ Liczymy na Brazylię ????

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Dobry wieczór Panie i Panowie! ;)
Tomek zbanowany? :/ Toż prawie niemożliwe.
Co prawda dzisiaj cały dzień w robocie, ale jeszcze zerknąć na składy w Portoryko kusi ^^
Dzisiaj Fajardo z dziadkami w składzie pewnie nie poradzi sobie na wyjeździe. Goście to dobrzy zawodnicy, ale w podeszłym wieku, więc nawet jeśli by mieli zdrowie konia, to 3 mecz na przestrzeni 4 dni po 35 minut to imho trochę za dużo jak na ich zdrowie i formę.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Dobry wieczór Panie i Panowie! ;)

Tomek zbanowany? :/ Toż prawie niemożliwe.

Co prawda dzisiaj cały dzień w robocie, ale jeszcze zerknąć na składy w Portoryko kusi ^^
Dzisiaj Fajardo z dziadkami w składzie pewnie nie poradzi sobie na wyjeździe. Goście to dobrzy zawodnicy, ale w podeszłym wieku, więc nawet jeśli by mieli zdrowie konia, to 3 mecz na przestrzeni 4 dni po 35 minut to imho trochę za dużo jak na ich zdrowie i formę.
Jak zbanowany, po prostu go nie ma ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom