wrobel92
Użytkownik
Z telefonu wyskoczyło ze prace naprawcze w toku, wracamy za 30 minutMożecie wejść na 1xbeta?
Z telefonu wyskoczyło ze prace naprawcze w toku, wracamy za 30 minutMożecie wejść na 1xbeta?
izzi, bedzie trzeba sie lepiej przyjrzec dzis w nocy ruchom kursow bo tam Vegas niezle kombinujeLakers @ 2.8
W ramach eksperymentu, za niewielka stawke. Kurs na Kings z 2.4 spadl do 1.4 w kilka godzin. Wszyscy wala gruby $$ na Kings bo w ekipie z LA nie zagra czolowy gracz. Te sparingi odbywaja sie w Las Vegas. Smierdza mi te mecze na kilometr. Tam na bank Vegas macza paluchy i sa walki wiec w ramach eksperymentu za drobne probuje.
A pisał ATP_open że nie ma sensu wałkować składówizzi, bedzie trzeba sie lepiej przyjrzec dzis w nocy ruchom kursow bo tam Vegas niezle kombinuje
Jak zwykle izzi. Ledwo wygrali 3 punktami. Sacramento odrobiło 28 punktową stratę i w czwartej kwarcie wyszli nawet na prowadzenie ale jak widać czegoś zabrakło. Izzi to by było jakby drugą połowę zagrali tak jak pierwszą.izzi, bedzie trzeba sie lepiej przyjrzec dzis w nocy ruchom kursow bo tam Vegas niezle kombinuje
Nie pgladalem meczu ale izzi w sensie takim ze to bylo pewnie wiadomo jaki bedzie zwyciezca, a iloma punktami to wszystko jedno. To sa sparingi NBA w LAS VeGAS i sa na to przyjmowane zaklady. Stary to jest jedna wielka bzdura. Trzeba obserwowac kursy bo sklady nie maja to nic do rzeczyJak zwykle izzi. Ledwo wygrali 3 punktami. Sacramento odrobiło 28 punktową stratę i w czwartej kwarcie wyszli nawet na prowadzenie ale jak widać czegoś zabrakło. Izzi to by było jakby drugą połowę zagrali tak jak pierwszą.
Ps. Dzisiaj na Wimbledonie chyba tylko na Centralnym pograją bo ma padać cały dzień.
Chodzilo mi po glowie zeby zagrac to + 8.5 Mannarino, zwlaszcza zeodpoczywal dzien dluzej i po tych deoch 5 setowkach juz powinno byc git, ale cos ten Djoko sie rozkreca wiec olalemAle linie na handi gemowy STS wystawił w meczu Djoković - Mannarino
Djoko -8,5 1,85
Djoko -9,5 2,70
Pewnie jedna i druga nie zostanie pokryta ale żeby taka rozbieżność była w kursach przy różnicy jednego gema grając minimum trzy sety?
W przeciwno stronę też wygląda to śmiesznie
Mannarino +8,5 1,75
Mannarino +9,5 1,35
Chyba wiadomo że lepiej ryzykować i wybierać tą z lepszym kursem
Zastanawiam się, czy nie wejść w 3-setówki na wszystkie mecze, powinno tak być przynajmniej w 50% przypadkówWczoraj jeden z naziemnych bukmacherów wystawił kurs 2,10 na set Bautisty.Pograłem dość mocno bo wszędzie było ok.1,60.Po jakimś czasie zorientowali się i zmienili na 1,58 a mi o dziwo anulowali przed meczem zakłady i przelali kasę ponownie na konto.Wkurzyłem się mocno i olałem temat,nie grając już tego w ogóle.Chcieli być sprytni a dzięki temu ja parę stówek zaoszczędziłem. Dziś u kobiet to wszędzie niskie overy bym widział.Na linie 19-20 kursy po 1,5-1,6 a tu zacięte mecze się szykują,chociaż chciałbym żeby Halep zniszczyła Konte.
Heehe, a ja chyba nawet wiem dlaczego :razz: ???? Chyba mocno Ci podpadła przegrywając z Vekic w finale ????Wczoraj jeden z naziemnych bukmacherów wystawił kurs 2,10 na set Bautisty.Pograłem dość mocno bo wszędzie było ok.1,60.Po jakimś czasie zorientowali się i zmienili na 1,58 a mi o dziwo anulowali przed meczem zakłady i przelali kasę ponownie na konto.Wkurzyłem się mocno i olałem temat,nie grając już tego w ogóle.Chcieli być sprytni a dzięki temu ja parę stówek zaoszczędziłem. Dziś u kobiet to wszędzie niskie overy bym widział.Na linie 19-20 kursy po 1,5-1,6 a tu zacięte mecze się szykują,chociaż chciałbym żeby Halep zniszczyła Konte.
Kosztowała mnie trochę w tym meczu ale przede wszystkim zagrała bardzo bezpłciowo.Jeśli chodzi o koordynacje ruchową i sportowy talent to Halep jest na drugim biegunie a ja wolę jak wygrywa naturalny talent niż mechaniczny rzemieślnikHeehe, a ja chyba nawet wiem dlaczego :razz: ???? Chyba mocno Ci podpadła przegrywając z Vekic w finale ????