To jest właśnie fenomen siatkówki na tym poziomie. Składy z tego co wiem te same.powie mi ktoś jak kanadyjki przegrały seta , a teraz z 8:5 na 16:6 robią run. Co wyszły rezerwami w pierwszym secie? Nie mam możliwości oglądania
Też się zastanawiam ale to tylko kobiety.... Nie dziwie się jak bedzie tutaj tie-break.powie mi ktoś jak kanadyjki przegrały seta , a teraz z 8:5 na 16:6 robią run. Co wyszły rezerwami w pierwszym secie? Nie mam możliwości oglądania
No i git ???? 2:0Dobrze było tylko stan konta się deczko nie zgadza ;]
Za to co odzyskałem na tym jedynym plusie gram:
Stabaek - Brann 1 @ 2,64
0:1Under 2,5 - Vistorul - Voluntari - 2.23
nie ma bata Giants to biorąMiami Marlins @ 1.96
Taakiego cuda jeszcze nie widziałem, na kolejne gole dla gosp. kursy 24Central Cordoba de Rosario - Argentino de Las Parejasv - Puchar SantaFe
gospodarze od połowy 1 cześci spotkania bez 3 graczy (czerwa) i z 0:2 robią w końcówce 2:2 grając 7x10 w polu ????
Masz jakiś link do tego typu flashscore? ????Central Cordoba de Rosario - Argentino de Las Parejasv - Puchar SantaFe
gospodarze od połowy 1 cześci spotkania bez 3 graczy (czerwa) i z 0:2 robią w końcówce 2:2 grając 7x10 w polu ????
Nie śmieję się, dobrze rozkminiasz temat.smiej sie smiej ????
ale over 45,5 ogarnęły :grin:Postawiłem na over setowy u tajek to puściły run 6 pkt z rzędu ????