>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
powie mi ktoś jak kanadyjki przegrały seta , a teraz z 8:5 na 16:6 robią run. Co wyszły rezerwami w pierwszym secie? Nie mam możliwości oglądania

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
powie mi ktoś jak kanadyjki przegrały seta , a teraz z 8:5 na 16:6 robią run. Co wyszły rezerwami w pierwszym secie? Nie mam możliwości oglądania
To jest właśnie fenomen siatkówki na tym poziomie. Składy z tego co wiem te same.

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Też się zastanawiam ale to tylko kobiety.... Nie dziwie się jak bedzie tutaj tie-break.

C 326

carambula88

Użytkownik
A ja chciałem Kanade i Polske po 2.49 na óni...
Uff... Komedia kolejna, z dziewczyna rocznik 2000 na rozegraniu seta przegrać. Argentynek i tak nie przebiją.. Największa siatkarska żenada jaką widziałem dzisiaj w nocy czyt. Argentyna - Chorwacja (śr. 19 lat)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Central Cordoba de Rosario - Argentino de Las Parejasv - Puchar SantaFe
gospodarze od połowy 1 cześci spotkania bez 3 graczy (czerwa) i z 0:2 robią w końcówce 2:2 grając 7x10 w polu ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Pezio ale masz fart że nie dałeś 3:0 na Kanadę. Ten pierwszy set to nawet na plus bo się wkurwiły i ostro z nimi jadą ;)

tobias 359

tobias

Użytkownik
gospodarze od połowy 1 cześci spotkania bez 3 graczy (czerwa) i z 0:2 robią w końcówce 2:2 grając 7x10 w polu ????
Taakiego cuda jeszcze nie widziałem, na kolejne gole dla gosp. kursy 24

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Masz jakiś link do tego typu flashscore? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom