dokładnie o tym mówię ???? nie wiem co on widziałzajebiście Kanadyjski oszukane przez sędziego. Masakra na 20:19 miało być a jest teraz 21:19... Sędzia 30 cm od akcji i nie widzi oczywistej piłki, co za skandal masakra.
Łącznie na tej siatkówce jestem jakieś 400 zł do tyłu, grałem bo czułem że może wejść i niewiele brakowalo. Zabrakło głównie szczęścia. Ale i tak weekend na duży plus bo zawsze na live idzie coś zarobićnie musi za 3k tasiemke grac ale juz sie zaczyna w dol.Teraz sie zaczna na odwal typy z siatki, chociaz ma wspaniale typy z tenisa.
Pobrałem od ciebie ten twój kupon i tez właśnie sobie o tym myślałem zeby lepiej przegrały ale od następnego juz jakieś konkretne handi zrobiłyDla handi punktowego lepiej żeby przegrały tego seta, niż wygrały na przewagi.
Też masz coś takiego ze " ten punkt za mało " A byłbyś zarobiony?Łącznie na tej siatkówce jestem jakieś 400 zł do tyłu, grałem bo czułem że może wejść i niewiele brakowalo. Zabrakło głównie szczęścia. Ale i tak weekend na duży plus bo zawsze na live idzie coś zarobić
zachciało mi się kombinowania ????polecam się przyjrzeć finałowi MŚ u19 w kosza, ja mam pograne + 12.5 Włochów, rano linia była + 11, teraz już + 13, jest wielka masówka na Kanadę, zapewne dlatego, że ograli USA w półfinale. Ja osobiście Włochów bym nie przekreślał, radzą sobie świetnie na tym turnieju, zwłaszcza w defensywie (jak to Włosi), tracą mało punktów, dzisiaj pewnie też zagrają bezpiecznie. Kanada miała wczoraj dzień konia, ale dzisiaj nie spodziewam się powtórki, gdyż dzisiejszy rywal nie gra otwartego kosza w szalonym tempie tak jak to robi USA. Możliwe, że gadam głupoty, gdyż nie jestem znawcą kosza. Jest to finał więc pełna spinka. Co myślicie?
Wczoraj węgierki dwa sety łatwo wygrały w trzecim cały czas kilka pkt z przodu, miały 19:15 później 23:21 i dostały do 25 a w czwartym łatwa wygrana, na dodatek na sts ciężko jest zakład zamknąć. Ale co zrobic takie życie, jutro wimbledon i jedziemy dalejTeż masz coś takiego ze " ten punkt za mało " A byłbyś zarobiony?
Jednym słowem "życie " ???? Ale do tego sportu musimy pamiętać. .. zimna głowa ????Wczoraj węgierki dwa sety łatwo wygrały w trzecim cały czas kilka pkt z przodu, miały 19:15 później 23:21 i dostały do 25 a w czwartym łatwa wygrana, na dodatek na sts ciężko jest zakład zamknąć. Ale co zrobic takie życie, jutro wimbledon i jedziemy dalej
Raczej zimną głowę trzeba mieć gdy kobiety grają w jakikolwiek sport. ???? Przecież w tenisie, siatkówce i koszykówce co chwile takie numery są.Jednym słowem "życie " ???? Ale do tego sportu musimy pamiętać. .. zimna głowa ????
Pewnie daleko nie pojedziemy, jedynie na centralnym.Jutro deszczowo w Londynie ma byćWczoraj węgierki dwa sety łatwo wygrały w trzecim cały czas kilka pkt z przodu, miały 19:15 później 23:21 i dostały do 25 a w czwartym łatwa wygrana, na dodatek na sts ciężko jest zakład zamknąć. Ale co zrobic takie życie, jutro wimbledon i jedziemy dalej