>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
zajebiście Kanadyjski oszukane przez sędziego. Masakra na 20:19 miało być a jest teraz 21:19... Sędzia 30 cm od akcji i nie widzi oczywistej piłki, co za skandal masakra.

maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
zajebiście Kanadyjski oszukane przez sędziego. Masakra na 20:19 miało być a jest teraz 21:19... Sędzia 30 cm od akcji i nie widzi oczywistej piłki, co za skandal masakra.
dokładnie o tym mówię ???? nie wiem co on widział :p

maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
Chorwatki już wczoraj szalały ???? warto dla śmiechu na nich stawiać bo kursy wysokie, ale cóż to poziom niższy niż juniorski

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
nie musi za 3k tasiemke grac ale juz sie zaczyna w dol.Teraz sie zaczna na odwal typy z siatki, chociaz ma wspaniale typy z tenisa.
Łącznie na tej siatkówce jestem jakieś 400 zł do tyłu, grałem bo czułem że może wejść i niewiele brakowalo. Zabrakło głównie szczęścia. Ale i tak weekend na duży plus bo zawsze na live idzie coś zarobić

F 129

fascio

Użytkownik
Dla handi punktowego lepiej żeby przegrały tego seta, niż wygrały na przewagi.
Pobrałem od ciebie ten twój kupon i tez właśnie sobie o tym myślałem zeby lepiej przegrały ale od następnego juz jakieś konkretne handi zrobiły

K 60

kamilovski

Użytkownik
Łącznie na tej siatkówce jestem jakieś 400 zł do tyłu, grałem bo czułem że może wejść i niewiele brakowalo. Zabrakło głównie szczęścia. Ale i tak weekend na duży plus bo zawsze na live idzie coś zarobić
Też masz coś takiego ze &quot; ten punkt za mało &quot; A byłbyś zarobiony?:cool:

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
polecam się przyjrzeć finałowi MŚ u19 w kosza, ja mam pograne + 12.5 Włochów, rano linia była + 11, teraz już + 13, jest wielka masówka na Kanadę, zapewne dlatego, że ograli USA w półfinale. Ja osobiście Włochów bym nie przekreślał, radzą sobie świetnie na tym turnieju, zwłaszcza w defensywie (jak to Włosi), tracą mało punktów, dzisiaj pewnie też zagrają bezpiecznie. Kanada miała wczoraj dzień konia, ale dzisiaj nie spodziewam się powtórki, gdyż dzisiejszy rywal nie gra otwartego kosza w szalonym tempie tak jak to robi USA. Możliwe, że gadam głupoty, gdyż nie jestem znawcą kosza. Jest to finał więc pełna spinka. Co myślicie?
⛔⛔⛔⛔⛔⛔ zachciało mi się kombinowania ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Też masz coś takiego ze &quot; ten punkt za mało &quot; A byłbyś zarobiony?:cool:
Wczoraj węgierki dwa sety łatwo wygrały w trzecim cały czas kilka pkt z przodu, miały 19:15 później 23:21 i dostały do 25 a w czwartym łatwa wygrana, na dodatek na sts ciężko jest zakład zamknąć. Ale co zrobic takie życie, jutro wimbledon i jedziemy dalej

K 60

kamilovski

Użytkownik
Wczoraj węgierki dwa sety łatwo wygrały w trzecim cały czas kilka pkt z przodu, miały 19:15 później 23:21 i dostały do 25 a w czwartym łatwa wygrana, na dodatek na sts ciężko jest zakład zamknąć. Ale co zrobic takie życie, jutro wimbledon i jedziemy dalej
Jednym słowem &quot;życie &quot; ???? Ale do tego sportu musimy pamiętać. .. zimna głowa ????

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Jednym słowem &quot;życie &quot; ???? Ale do tego sportu musimy pamiętać. .. zimna głowa ????
Raczej zimną głowę trzeba mieć gdy kobiety grają w jakikolwiek sport. ???? Przecież w tenisie, siatkówce i koszykówce co chwile takie numery są.

pro100 761

pro100

Użytkownik
Pewnie daleko nie pojedziemy, jedynie na centralnym.Jutro deszczowo w Londynie ma być

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom