nowikjr
Użytkownik
No ja wiem ale tak zaczynajac mecz raczej nie widze szans pokrycia tego handi przez Wlochow. No co ja moge, kibicuje i licze na cud ????przecież jeszcze 2,5 kwarty
No ja wiem ale tak zaczynajac mecz raczej nie widze szans pokrycia tego handi przez Wlochow. No co ja moge, kibicuje i licze na cud ????przecież jeszcze 2,5 kwarty
Było widać na telebimie, podobno. Z drugiej jak można nie zauważyć takiej piłki?Coo? Jak on moze pod wplywem innych ludzi zmienic werdykt?
Wina sedziego ewidentna. Tylko ze to niezgodne z regulaminem ogladac gdzies na telebimie i sluchac kebaby na.sluchawkach co byloByło widać na telebimie, podobno. Z drugiej jak można nie zauważyć takiej piłki?
Oglądam urywkami ale challenge nie mogli wziąć?Wina sedziego ewidentna. Tylko ze to niezgodne z regulaminem ogladac gdzies na telebimie i sluchac kebaby na.sluchawkach co bylo
nie mogą tego challendzowac.Oglądam urywkami ale challenge nie mogli wziąć?
jak bułgarki wygrają mecz to jakieś fatum ciąży nade mną. W piątek nie weszło tylko set dla trynidadu z węgrami, wczoraj natomiast węgierki miały wygrac 3:0 to oddały frajersko trzeciego seta i też jeden mecz nie wszedł. Dziś brazylię miałem -1,5 seta to oddany frajersko pierwszy set i czwarty i znów jeden mecze nie wejdzie pewnie
wygrales 7k i dalej grasz? Odpocznij i ciesz sie kasa. Mowie to jako dobra rade ale zrobisz jak uwazasz.
...eh ???? ( Ku przestrodze dla innych.tak sie zaczyna. Jak cos to przypomnisz sobie moje slowa. Obym sie mylil.
nie dzisiajStabek - Brann 2 przy 1:0 @4,5
Przecież nie strzelił taśmy za 3k....eh ???? ( Ku przestrodze dla innych.
nie musi za 3k tasiemke grac ale juz sie zaczyna w dol.Teraz sie zaczna na odwal typy z siatki, chociaz ma wspaniale typy z tenisa.Przecież nie strzelił taśmy za 3k.
Jak załaduje all ina po kursie 1.2 to możesz zacząć się o niego martwić