Nie piszę że dużo jest ustawionych tylko dziwnych. To są młode laski za nimi nie nadazysz, ale jak mówisz że był wałek to ok. Jak dla mnie to wszystko ok, faworytki wygrały więc o co chodziPrzeciez ja tylko ostrzegam. Akurat mialem pograne -1.5 @ 1.8 w 5Dimes w pre bo nie bylo na live, a przed meczem sprawdzam i -3.5 handi i linia z 131.5 na 135.5. Chociaz wygralem, to przez wiekszosc meczu byl minus z perspektywy live. Piszesz ze duzo ustawionych meczy w kazdym sporcie, to fakt, ale trzeba miec spore argumenty na taka teze.
Niestety widze ze tutaj niepotrzebnie jest co mowic bo odrazu sie znajda osoby przeciw.
Dobrze było tylko stan konta się deczko nie zgadza ;]Dobrze było prezes, jak tak dominują to zawsze się jakieś ***** wturla nie do tej bramki.
Nie warto grać underów jak jest możliwy "blow out".
Przecież u nich wszystko działa bez zarzutu. Jeszcze mam pisemnie złożyć zażalenie. Trzy razy mi się zdarzył dubel przy czym raz wszedł. ????Dawać Japoneczki moje kochane
E: Sts dostanie fange w nos na dublowanie kuponów
Jak fortuna pomyśli nad lepszym cash-out i szybkimi wypłatami to STS padnie.No mi zdublowało over 43,5 gema po 1.8 w 2 secie a było 43... Holenderki oddały 5 punktów z rzędu. Do teraz płacze. Kiedyś tutaj był taki temat, jak jeszcze byłem czytający. "Ściana płaczu" czy coś
Dzięki , jak widzę u kogoś undera i ja go widzę, to wjeżdżam jak Kubica do Renault.
1-1
koszykowka U20 Międzynarodowe Mecze Towarzyskie
Węgry - Wielka Brytania Powyżej 121.5 @ 1,80 iforbet