>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Przeciez ja tylko ostrzegam. Akurat mialem pograne -1.5 @ 1.8 w 5Dimes w pre bo nie bylo na live, a przed meczem sprawdzam i -3.5 handi i linia z 131.5 na 135.5. Chociaz wygralem, to przez wiekszosc meczu byl minus z perspektywy live. Piszesz ze duzo ustawionych meczy w kazdym sporcie, to fakt, ale trzeba miec spore argumenty na taka teze.

Niestety widze ze tutaj niepotrzebnie jest co mowic bo odrazu sie znajda osoby przeciw.
Nie piszę że dużo jest ustawionych tylko dziwnych. To są młode laski za nimi nie nadazysz, ale jak mówisz że był wałek to ok. Jak dla mnie to wszystko ok, faworytki wygrały więc o co chodzi ;)

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Dobrze było prezes, jak tak dominują to zawsze się jakieś ***** wturla nie do tej bramki.
Dobrze było tylko stan konta się deczko nie zgadza ;]

Za to co odzyskałem na tym jedynym plusie gram:

Stabaek - Brann 1 @ 2,64

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Dawać Japoneczki moje kochane

E: Sts dostanie fange w nos na dublowanie kuponów
Przecież u nich wszystko działa bez zarzutu. Jeszcze mam pisemnie złożyć zażalenie. Trzy razy mi się zdarzył dubel przy czym raz wszedł. ????

Japonki ładnie grają. Szkoda, że wczoraj z Dominikaną tak nie grały.

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
No mi zdublowało over 43,5 gema po 1.8 w 2 secie a było 43... Holenderki oddały 5 punktów z rzędu. Do teraz płacze. Kiedyś tutaj był taki temat, jak jeszcze byłem czytający. &quot;Ściana płaczu&quot; czy coś
Jak fortuna pomyśli nad lepszym cash-out i szybkimi wypłatami to STS padnie.
pre miałem 3:0 Holandia z Serbkami i Brytyjkami w kosza no ale teraz jestem bardziej zadowolony.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kamerun brawo, pieknie seta wyciągnęły, teraz tylko żeby brazylijki nie zawaliły i bedzie dobrze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom